İlk oyunumu yayınladım

amacını ve sistem gereksinimlerini acıklar mısın? kimlere hitap ediyor vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca ,iyi veya kötü oyun oyundur zamanla gelişirsin ellerine saglık

oha Baya iyi!

Güzelmiş.

Sistem gereksinimi ne?

Oyun bir aksiyon fantazi oyunu diyebilirim. Sistem gereksinimlerini söylemem zor fakat oyunu yaptığım sistemim de i3 9100f ve Rx 580 var, ama fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Oyuna güncelleme getirmeyi planlıyorum, bazı sıkıntıları var. Bunun dışında benim için bir demo proje gibi diyebilirim sonuçta ilk oyunum ve dolayısıyla ilk olarak amacım tavsiye yorum almak geleceğe yönelik.

Ekran görüntüleri baya iyi. En sevdiğim RPG oyunlarına benziyor. Umarım sistemim yeter.
Sistemim yeterse mutlaka yorum yaparım.

Oyunun mantığı gayet basit, dalga dalga düşmanlar geliyor ve onları öldürmeye çalışıyoruz. İki harita ve iki karakter var tabi daha gelişmiş bir proje yapabilmeyi isterdim ama hem tek başıma hem de henüz tecrübesiz olduğum için bu benim için henüz mümkün değil.

Oyun bir aksiyon fantazi oyunu diyebilirim. Sistem gereksinimlerini söylemem zor fakat oyunu yaptığım sistemim de i3 9100f ve Rx 580 var, ama fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Oyuna güncelleme getirmeyi planlıyorum, bazı sıkıntıları var. Bunun dışında benim için bir demo proje gibi diyebilirim sonuçta ilk oyunum ve dolayısıyla ilk olarak amacım tavsiye yorum almak geleceğe yönelik.
şuan indirilebiliyor değil mi ?

Oyunun mantığı gayet basit, dalga dalga düşmanlar geliyor ve onları öldürmeye çalışıyoruz. İki harita ve iki karakter var tabi daha gelişmiş bir proje yapabilmeyi isterdim ama hem tek başıma hem de henüz tecrübesiz olduğum için bu benim için henüz mümkün değil.
4gb ram acaba açar mı? Güvenemedim kendi me:D

Ha
Herkese selamlar, uzun süredir üzerinde uğraştığım ilk oyunumu yakın zamanda yayınladım. İlk projem ve yorumlarınızı almayı çok isterim. Oyunumu Unreal Engine ile yaptım. Hazır malzemelerden de yararlandım. Şimdiden teşekkürler.
HHaritayı google dan mi arakladın. Arakladıysan bana da link atar misin

Geri