Bum tek TEK DJSBFBSNFNNSNDNSNDNBu kadar gergin takılmana gerek yok be kanka salla geç askjdgaskdghaskd
Mesaj otomatik birleştirildi:
oooo hadisenin hangi şarkısı?
Klip de mi yapsam
Öncelikle gergin takılmıyorum, görüşümü bildirim görüşlerimizi istemeseydin konu açmazdın zaten.Bu kadar gergin takılmana gerek yok be kanka salla geç askjdgaskdghaskd
Klip müq olur.Bu kadar gergin takılmana gerek yok be kanka salla geç askjdgaskdghaskd
oooo hadisenin hangi şarkısı?
Klip de mi yapsam
PekiÖncelikle gergin takılmıyorum, görüşümü bildirim görüşlerimizi istemeseydin konu açmazdın zaten.
İkincisi Whatsapp grubunda değil forumdasınız, bu tarz randomlar Whatsapp gruplarında olur.
AHHHH KULAKLARIMMMEvet arkadaşlar ilk şarkımı Cengiz babayla düet yaparak 2 baba şeklinde yaptık.
Başka hangi babayla feat atmamı istiyorsanız yoruma yazabilirsiniz. İyi seyirler
@Lelouch vi Britannia! @-RutHleSs- @Vesemir @Vartex @Doğukan Fidan @Gizemss @E++n @ELECTUS @Furkan Arslan @isikt11 @LvdR @mert ama afk @Süleyman ÇAKIR- @Unidentified
0.47'deki girişten sonrasından ben sorumlu değilim arkadaşlar
Hocam konunun ismi "Cengiz Kurtoğlu ile şarkı çıkardım" sen bu konuya gelip neden ciddi bir şey yazıyorsun kiÖncelikle gergin takılmıyorum, görüşümü bildirim görüşlerimizi istemeseydin konu açmazdın zaten.
İkincisi Whatsapp grubunda değil forumdasınız, bu tarz randomlar Whatsapp gruplarında olur.
o kadar kişi etiketlemişin göremedim LKODSDKALFGEtiketledim ya
Peki
ogLum Dislike atmayın lan Ğ