Neler Yeni

Yardım ımeı atılmıs xiaomi redmi note 10 s alnırmı

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
telefonun 0 fiyatı 4000 tl lerde bugün telfoncuya gittim ve yurtdışı var bizde dedi 2300 tl de fiyat verdi

şimdi asıl sorum şu ımeı atılmış telefonda i fark olurmu yani internet hızında konusma kalitesinde yada telefonun herhangi bi şeyinde performans düşüşü olurmu

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Herhangi bir farkı yoktur. 2 senedir kullanıyorum.

Bazıları güncelleme almıyor felan diyebilir , inanmayiniz. Güncelleme de alıyor, internete de giriyor. Diğer telefonlarin da çektiği her yerde çekiyor.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bazıları güncelleme almıyor felan diyebilir , inanmayiniz. Güncelleme de alıyor, internete de giriyor. Diğer telefonlarin da çektiği her yerde çekiyor.
size yurtdışı almak mantıklımı

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca

peki neden piyasasına göre daha ucuz hocam merak ettiğimden soruyorum garanti olayı olmadığı içinmi (Plat h.o bu arada.)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki neden piyasasına göre daha ucuz hocam merak ettiğimden soruyorum garanti olayı olmadığı içinmi (Plat h.o bu arada.)
kaçak oldugu için vergi olmuyor türkiyede yaşıyoruz knk %50 vergi var aldıgımız şeyden bi atnede devlete alıyoruz

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yusuf
telefonun 0 fiyatı 4000 TL lerde bugün telfoncuya gittim ve yurtdışı var bizde dedi 2300 TL de fiyat verdi

şimdi asıl sorum şu ımeı atılmış telefonda i fark olurmu yani internet hızında konusma kalitesinde yada telefonun herhangi bi şeyinde performans düşüşü olurmu
al kardeşim 2.5 senedir kullanıyorum bi problem yok

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
size yurtdışı almak mantıklımı
Bana göre mantıklı. Zaten ekranı kırılsa garanti beleş mi yapıyor sanki. Senden her türlü para alıyor. Aradaki ,1700 TL ye ola ki telefona bir şey olsa gider yaptiririm yani.
Sağ ol, çünkü kaçak geliyor adı üstüne kaçak telefon. Daha sonra tuşlu telefon imeisi atılarak kullanılıyor.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Bana göre mantıklı. Zaten ekranı kırılsa garanti beleş mi yapıyor sanki. Senden her türlü para alıyor. Aradaki ,1700 TL ye ola ki telefona bir şey olsa gider yaptiririm yani.

Sağ ol, çünkü kaçak geliyor adı üstüne kaçak telefon. Daha sonra tuşlu telefon imeisi atılarak kullanılıyor.
anladım hocam güvenilir bir telefoncu bulunursa mantıklı duruyor.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
anladım hocam güvenilir bir telefoncu bulunursa mantıklı duruyor.
Ben PTT kapıda ödeme ile aldım. Açtım kutuyu kontrol ettim telefonu , verdim 2300. Ege geldim eski telefonumun içmesini attım. 2 senedir kullanıyorum.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Ben PTT kapıda ödeme ile aldım. Açtım kutuyu kontrol ettim telefonu , verdim 2300. Ege geldim eski telefonumun içmesini attım. 2 senedir kullanıyorum.
peki hocam bir kez imei atmak sınırsız kullanmak için yetiyormu satıcı arasında bir garanti durumu olmuyormu.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
peki hocam bir kez imei atmak sınırsız kullanmak için yetiyormu satıcı arasında bir garanti durumu olmuyormu.
İmeiyi kendi eski telefonunkinden atarsan bir şey olmaz. Ama telefoncu kendisi atarsa imeiyi. Daha sonraları sana attığı IMEI yi baskasina da atabiliyor. O zaman tekrar IMEI attirman gerekir. Tabi bu her zaman olan bişey değil. Ama başa gelebiliyor

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
telefonun 0 fiyatı 4000 TL lerde bugün telfoncuya gittim ve yurtdışı var bizde dedi 2300 TL de fiyat verdi

Ucuz olma nedeni;

1. Garantisi yok.
2. Pasaporta kayıt ettirilmiyor IMEI atılıyor ( Pasaport 3000₺' ya yakın )

Bu yüzden ucuz.

Top Bottom