Yardım İmei kayıt ücreti kredi kartı ile ödenebilirmi

AggY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
beyler bu ayın ortasında 15 pro max alıp kaydettirmeyi düşünüyorum. telefonu aldıktan sonra nakit pek kalmıyor. bu imei kayıt ücretini kredi kartı ile ödeyebiliyormuyuz akbank kredi kartım var ödeyebilirmiyim. yoksa nakitmi ödenmesi lazım illa. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.

beyler bu ayın ortasında 15 pro max alıp kaydettirmeyi düşünüyorum. telefonu aldıktan sonra nakit pek kalmıyor. bu imei kayıt ücretini kredi kartı ile ödeyebiliyormuyuz akbank kredi kartım var ödeyebilirmiyim. yoksa nakitmi ödenmesi lazım illa. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
en kötü kartından nakit avans çekersin öyle yaparsın olmuyor ise

Nakit diye biliyorum.

kayıtsız kullan

kayıtsız kullan
en geç 1-2 günde kapanıyorlar. Etrafımda 4 kişi yaptı hepsininki 12-24 saatte kapandı. Bir daha yapınca açılıyor ama her seferinde kapanıyor.

en geç 1-2 günde kapanıyorlar. Etrafımda 4 kişi yaptı hepsininki 12-24 saatte kapandı. Bir daha yapınca açılıyor ama her seferinde kapanıyor.

Doğrudur hocam. Telefoncuların yıllardır bu yöntemi kullandığı hatta bu bilgiyi parayla sattıkları iddia ediliyor.

kk ile ödeme yapabilirsiniz yapmıştım ben

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
Ben bu yaz kredi kartı ile yaptın üstüne banka vade farksız 4 e böldü

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
Geri