Neler Yeni

Yardım İmei kayıt ücreti kredi kartı ile ödenebilirmi

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
beyler bu ayın ortasında 15 pro max alıp kaydettirmeyi düşünüyorum. telefonu aldıktan sonra nakit pek kalmıyor. bu imei kayıt ücretini kredi kartı ile ödeyebiliyormuyuz akbank kredi kartım var ödeyebilirmiyim. yoksa nakitmi ödenmesi lazım illa. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Onur
beyler bu ayın ortasında 15 pro max alıp kaydettirmeyi düşünüyorum. telefonu aldıktan sonra nakit pek kalmıyor. bu imei kayıt ücretini kredi kartı ile ödeyebiliyormuyuz akbank kredi kartım var ödeyebilirmiyim. yoksa nakitmi ödenmesi lazım illa. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
en kötü kartından nakit avans çekersin öyle yaparsın olmuyor ise

şahin doğan

80+ Platinum
Nakit diye biliyorum.

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
kayıtsız kullan

şahin doğan

80+ Platinum
kayıtsız kullan
en geç 1-2 günde kapanıyorlar. Etrafımda 4 kişi yaptı hepsininki 12-24 saatte kapandı. Bir daha yapınca açılıyor ama her seferinde kapanıyor.

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
en geç 1-2 günde kapanıyorlar. Etrafımda 4 kişi yaptı hepsininki 12-24 saatte kapandı. Bir daha yapınca açılıyor ama her seferinde kapanıyor.

Doğrudur hocam. Telefoncuların yıllardır bu yöntemi kullandığı hatta bu bilgiyi parayla sattıkları iddia ediliyor.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
kk ile ödeme yapabilirsiniz yapmıştım ben

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Ben bu yaz kredi kartı ile yaptın üstüne banka vade farksız 4 e böldü

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,100
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan