Yardım Imei kayıtlı telefonumda servis gitti

Reyconjeff

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Imei kayıtlı telefonumda 1 saat önce hat kesildi hattımı başka telefona taktığım zaman çalışıyor.. Ocak ayında yurtdışından almıştır. Model iphone 16 pro max. E devletten sorgu yaptığımda telefonum hala kayıtlı gözüküyor. BTK ulaşamıyorum ne yapacağım?

1757420538295.webp

Son düzenleme:
2 ayrı telefondaki imei’leri aynı telefonmuş gibi kaydettiniz de btk da tespit edip kapatmış olabilir mi? Yani tek pasaporta birer imei vererek iki iphone mu kaydettirdiniz?

İkinci seçenek de siz kayıtlı mı aldınız kendiniz mi kaydettirdiniz sorusu. Başkasından kayıtlı aldıysanız e-devletten kaydı kaldırabiliyor kaydettiren kişi.

2 ayrı telefondaki imei’leri aynı telefonmuş gibi kaydettiniz de btk da tespit edip kapatmış olabilir mi? Yani tek pasaporta birer imei vererek iki iphone mu kaydettirdiniz?

İkinci seçenek de siz kayıtlı mı aldınız kendiniz mi kaydettirdiniz sorusu. Başkasından kayıtlı aldıysanız e-devletten kaydı kaldırabiliyor kaydettiren kişi.
Kendim kayıt yaptım tek telefon tek pasaport ve şikayet varda bu konu ile alaklı bir sürü şikayet oluşturulmuş hepsi bugün açılmış ve hala çözemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E devletten kontrol ediyorum telefonum hala kayıtlı zaten

1757427062063.webp

BÖYLE BİR KONU BULDUM

Kendim kayıt yaptım tek telefon tek pasaport ve şikayet varda bu konu ile alaklı bir sürü şikayet oluşturulmuş hepsi bugün açılmış ve hala çözemedim

E devletten kontrol ediyorum telefonum hala kayıtlı zaten

Alıntıyı görüntüle
BÖYLE BİR KONU BULDUM
Şikayetvarda bir sürü böyle konu varsa ve btkya da ulaşamadığınızı söylediniz, sorun btkda veya operatördedir. Sistemsel hataları vardır. O konudaki gibi kapatıp kapatıp açsanıza düzelir belki ya da baz istasyonu değişin bulunduğunuz yerden uzaklaşın farklı baz istasyonundan sinyal alır telefon belki o da düzeltir.

Şikayetvarda bir sürü böyle konu varsa ve btkya da ulaşamadığınızı söylediniz, sorun btkda veya operatördedir. Sistemsel hataları vardır. O konudaki gibi kapatıp kapatıp açsanıza düzelir belki ya da baz istasyonu değişin bulunduğunuz yerden uzaklaşın farklı baz istasyonundan sinyal alır telefon belki o da düzeltir.
böyle şeyler hep benimn başıma gelsin zaten :D neyse düzelir umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri