Neler Yeni

İmza ile 1. Dönem notu 2.döneme geçirilebilir mi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
kardeşim sen niye girdin şimdi araya Matt murdack yukarıda belirttim zaten bilgin varsa yaz yoksa yazma kardeşim
Dostum Forum burası. Herkese açık bir konu paylaşıyorsun sonuçta. Merak ettim ve mantığını sorguluyorum, sadece sana yardımcı olunacak mesajlar beklemeyessin forumda.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Bilen yazsın diyorsan konuya hiç cevap yazılmamalı.Çünkü böyle bir şey yayınlanmadı ve kimse de bilmiyor.Sadece OHAL var diye 1. dönem notu 2. döneme geçmez.Yani şimdilik böyle.10 ildeki öğrencilerin derpemden dolayı yaşadıkları eğitim mağduriyeti devam ederse belki yapılır ama zannetmiyorum.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Saçma sapan bir şey duymuşsun yorum belirtilenlere de saçma sapan yorum yapıyorsun yorumlara armut gibi cevap vereceksen konu açmanın luzmu yok boş insan

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed emin
Saçma sapan bir şey duymuşsun yorum belirtilenlere de saçma sapan yorum yapıyorsun yorumlara armut gibi cevap vereceksen konu açmanın luzmu yok boş insan
Afedersin ama Sana giren çıkan ne ben onu anlayamadım ben o adamla konuşuyordum konu kapandı gitti

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed emin
Tam bir andaval. Fazla lafa gerek yok.
Belli oluyor kimin andaval olduğu seninle yazışırken yorulan parmaklarıma yazık dakika başı burda deprem yaşıyorum biraz agresif olabilirim ben konuyu ne kadar toparlamaya çalıştıkça uzattıkça uzatıyonuz

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Belli oluyor kimin andaval olduğu seninle yazışırken yorulan parmaklarıma yazık dakika başı burda deprem yaşıyorum biraz agresif olabilirim ben konuyu ne kadar toparlamaya çalıştıkça uzattıkça uzatıyonuz
Ortada herhangi bir tartışma yok sadece zırıldamaların var dahasını da söylemek isterdim ama derdin başından aşkın zaten geçmiş olsun

Top Bottom