dead cells, hades baska aklıma gelırse yazarım
oyun guzel ya hadese bak sen aynı o kafada mıtolojıden ılham alıyor grafıklerı dead cells daha ıyıBenimde aklımdadead cells vardı
oyun guzel ya hadese bak sen aynı o kafada mıtolojıden ılham alıyor grafıklerı dead cells daha ıyı
en yuksek cozujnurlukde oynarsın ben okulda kı bılgısayarda oynuyordum sıstemler bırbıne benzıyorsistem ufaktan kaldırıyor gibi en düşük ayarlar 800x600 de oynarım.Yeter ki oynayayım
YA ALLAH KAHRETSİN O KADAR YER GEÇTİM Bİ ÖLDÜM OYUNUN EN BAŞINDAN BAŞLATTI BU OYUNDA CHECKPOİNT FALAN YOK MU YA SİNİRDEN ALT F4 ÇEKTİMen yuksek cozujnurlukde oynarsın ben okulda kı bılgısayarda oynuyordum sıstemler bırbıne benzıyor
oyle oyun ama her zaman aynı seneryoda gıtmıyorsun farklı canavarlar farklı ıtemler farklı bufflar alıyorsun tekde cogu mapı gecersın ama ıyı olman gereklıYA ALLAH KAHRETSİN O KADAR YER GEÇTİM Bİ ÖLDÜM OYUNUN EN BAŞINDAN BAŞLATTI BU OYUNDA CHECKPOİNT FALAN YOK MU YA SİNİRDEN ALT F4 ÇEKTİM
güzel oyun ama ölünce en baştan başlatması saçma topladığım silahlar v.s gidiyor sinir bozucuoyle oyun ama her zaman aynı seneryoda gıtmıyorsun farklı canavarlar farklı ıtemler farklı bufflar alıyorsun tekde cogu mapı gecersın ama ıyı olman gereklı