@Mehmet Yılmaz'a seslenmek istiyorum. Gerçekten gold rütbesi ve üstüne gelmesi gereken bir özellik. Suistimal edenler ceza alacağı sürece foruma gelebilir.
Müthiş fikir bence ben Steam linkimi ekledim ama tıklanıp gidilmiyorUzun zaman önce kaldırıldı ve hâlâ yok, zamanında @Treyarch istek konusunu açmıştı.
Reklam yapanlar oluyor o yüzden kaldırdık demiştiniz, artık pek olacağını düşünmüyorum.
Olursa da raporlarız, üç yetkilinin bunun altından kalkabileceğini düşünüyorum artık gelmeli.
Cidden kullanışlı oluyor imzaya link eklemek, en azından rütbesi Gold ve üzeri olanlara gelebilir.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Steam linki eklemek için değil, forum içerisinde yapılan faydalı bir konuyu paylaşmak için eklenmesini istiyoruz. Steam bağlantınızı profil hakkında bölümünün altında bulunan, kimlikler bölümüne ekleyebilirisiniz.Müthiş fikir bence ben Steam linkimi ekledim ama tıklanıp gidilmiyor
Kimin kararında?Benim kararımda olan bir konu değil.
Biliyorum daha yararlı şeyler eklenebilir ama ben onu örnek vermiştimSteam linki eklemek için değil, forum içerisinde yapılan faydalı bir konuyu paylaşmak için eklenmesini istiyoruz. Steam bağlantınızı profil hakkında bölümünün altında bulunan, kimlikler bölümüne ekleyebilirisiniz.
Şu DC'de var ya hani bir işin olması zor olduğu durumlarda atılan emoji. Baş harfi n.Uzun zaman önce kaldırıldı ve hâlâ yok, zamanında @Treyarch istek konusunu açmıştı.
Reklam yapanlar oluyor o yüzden kaldırdık demiştiniz, artık pek olacağını düşünmüyorum.
Olursa da raporlarız, üç yetkilinin bunun altından kalkabileceğini düşünüyorum artık gelmeli.
Cidden kullanışlı oluyor imzaya link eklemek, en azından rütbesi Gold ve üzeri olanlara gelebilir.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Bence de önemli bulduğumuz bir sayfayı koyabilsek iyi olur.Katılıyorum. Artık gelmesi gerek.