Evet İnca Dolandırıcı mı? Bugün bunu konuşacağız
İnca dolandırıcı değil peki neden?
İnca ilk şans çarkıdan insanlar ne kazandıysa gönderdi mesala bana klavye mouse seti çıktı ve geldi peki 2. Haftaki şans çarkında ne oldu saat 19:40'lardan sonra herkese inca ikg 451 çıkmaya başladı ve bu gerçekten şaşırtıcı idi çünkü kazanma şansı yüzde 50 idi ve bu kırmızı bir şey idi yani nerdeyse imkansız gibiydi ve ben konumda insanlara bir bug olduğunu heveslenmemeleri gerektiği söyledim ama maalesef insanlar heveslendi genede ve inca bugün bir açıklama yaptı uygulamaya siber saldırı olduğunu ve ara verdiklerini söylediler pek şaşırmadım açıkçası göndermiyecekleri belli idi zaten çünkü herkese bu klavyenin çıkması imkansız idi bunu çok kez söyledim incadan dolandırıldım diye konu açmanıza gerek yok çünkü 1 kuruşunuz bile gitmedi ha kandırıldım diye konu açsanız anlarım ama zaten göndermiyecekleri belli idi benim inca ile hiç bir bağım yok inca ajanı falanda değilim bazı arkadaşlar beni suçlamış ama ben çok kez kimseye heveslenmemesi gerektiğini söylemiştim saat 19:44'den önce ürün kazananlara ürünler gönderilecek diye biliyorum.
Alıntıyı görüntüle