Halsiz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 5,567

Brave Lion | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | GIGABYTE RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

o bütçelerde alacagınız her ürün rezalet ötesai olucaktır taksitle size sistem mega kazıga gelicek pc almayınönerebileceğin bir sistem varmı bütçe 25k felan ama taksidi de olsun kendim toplayamam önceden söyliyim taksitli almam lazm!!!!
hangi kredi kartı ile kaç taksit alacaksınönerebileceğin bir sistem varmı bütçe 25k felan ama taksidi de olsun kendim toplayamam önceden söyliyim taksitli almam lazm!!!!
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-rtx-4060-500gb-m-2-ssd-16gb-ram-151040.htmlönerebileceğin bir sistem varmı bütçe 25k felan ama taksidi de olsun kendim toplayamam önceden söyliyim taksitli almam lazm!!!!
eger öyle ise daha vahim 15k lık sistem bakması lazım vade farkı koyuyorlar sitelerhangi kredi kartı ile kaç taksit alacaksın
kredi kartı ile taksit vade farkı dahil mi 25k olacak
öyle olmaz ilk ayını öderim misal 8k felan 3 ayda hallederimhangi kredi kartı ile kaç taksit alacaksın
kredi kartı ile taksit vade farkı dahil mi 25k olacak
şimdi hocam 25k bir pc düşün taksitli 3 ay ilk ayı 8 9 de ödedik öbür ayda 8 9 civarı bişey ödedik ben baktığımı söylüyorum 25 k pc lere 8500 bin 3 aylık ödemeleri vareger öyle ise daha vahim 15k lık sistem bakması lazım vade farkı koyuyorlar siteler
hocam nedenöyle olmaz ilk ayını öderim misal 8k felan 3 ayda hallederim
tamam sakin ol ben denizbank kullanıcam biraz yorgunum araştırmaktan beynim çorba oldu kusura bakma kankahocam neden
açık net anlaşılır bir şekilde cevap vermiyorsunuz
size hangi kredi kartı ile alacaksınız dedim
bazı sitelerde o karta kampanya olmaz
bazı sitelerde 3 olur
bazı sitelerde6 olur
en iyi şartlarda yararlanın diye soruyorum
25k nakit limitiniz mi
yoksa eğer peşin fiyatına taksit yoksa vade farkı konulacak ise vade farkı dahil mi diye soruyorum
saçma bir çevap veriyorsunuz
benim kredi kartım şu
minimum xxx taksit ama daha iyi şartlarda daha fazla taksit varsa ona da varım diyeceksiniz
peşin fiyatına taksit varsa da yoksa da 25k limitim şu
veya taksitli limitim bu diyeceksiniz
net cevaplar verseniz daha fazla yardımcı olacaz