İnce hesap gaming gecesi

76592 TL gibi bir fiyat çıktı.

9800x3D'e 5-6K farka değecek kadar yüksek FPS farkı vermiyor 7800x3D ile.

Ram 6000MHz CL30, RGB de var. .

Güç kaynağı 850W ve çok iyi bir model. Forumda da çok övülüyor, öneriliyor.

Anakartta 1 tane PCI5.0 2 tane de 4.0 M2 girişi var. 3 tane SSD takabilirsin yani.

Soğutucu bu da yeter, görsellik istersen sıvı soğutucu da tercih edilebilir.

psu enermax mantıkli fsp kötü değil ama daha yüksek voltaj alacağım aynı fiyata (enermax zaten güzel bir marka ) alınır

anakart konusunda evet olabilir

9800x3d Cook daha uzun vadeli yatırım olur

ssd için o kadar paraya gerek yok zaten ömür konusunda kia yeterli

psu enermax mantıkli fsp kötü değil ama daha yüksek voltaj alacağım aynı fiyata (enermax zaten güzel bir marka ) alınır

anakart konusunda evet olabilir

9800x3d Cook daha uzun vadeli yatırım olur

ssd için o kadar paraya gerek yok zaten ömür konusunda kia yeterli

Bana kalsa bazı parçalar ikinci el tercih edilmeli. Daha ucuza ve sağlam ürünler bulunuyor. Zamanında komple sistemi ikinci el yapmıştım. Her ürün olmasa bile bazı ürünler ikinci el olabilir.

Bana kalsa bazı parçalar ikinci el tercih edilmeli. Daha ucuza ve sağlam ürünler bulunuyor. Zamanında komple sistemi ikinci el yapmıştım. Her ürün olmasa bile bazı ürünler ikinci el olabilir.
amakart ram ve ssd ikinci el fiyatları ayni 0 daha mantıklı

ekran kartı yeni nesil 2 el satan pekte yok

yani ne kaldı geriye sivi soğutma boş kasa vs öyle seyleri satan olurda ucuz alınır

Sıkıntı olur mu diyorsunuz hocam 850 ye yukseltirsem 2k fiyat biniyor
750w gücünde sorun yaratmıyacağı yazıyor ama psunın kaliteli olması şartlı ile min kalite seviyesi de gold seçilmiş.

750w gücünde sorun yaratmıyacağı yazıyor ama psunın kaliteli olması şartlı ile min kalite seviyesi de gold seçilmiş.
Benim psu 750 bronz sanirim sikinti olur o yuzden yeni psu soyleyip bu psu yu satacam

Benim psu 750 bronz sanirim sikinti olur o yuzden yeni psu soyleyip bu psu yu satacam
sipariş hazırlanıyorken firma ile iletişime geçip değiştirmeyi dene ben itopyada öyle yapmıştım farkını ibandan atmıştım montaj aşamasına gelmeden yaptım tabi

sipariş hazırlanıyorken firma ile iletişime geçip değiştirmeyi dene ben itopyada öyle yapmıştım farkını ibandan atmıştım montaj aşamasına gelmeden yaptım tabi
Yazdım ama gaming gecesinde alinan urunlerde degisim olmuyor yazdilar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 yıl kullanırım bu sistemi. PSU hariç mükemmel
Sağ ol dostum umarim daha iyisi nasip olur sana

Arkadaslar sistemi iptal ettim tek tek toplayacam yardimci olur musunuz butce 80k civari

Geri