Neler Yeni

Yardım İnce hesap değişim talebim nasıl olmuş ?

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
İncehesap a ürünü değişim için yarın yollamayı düşünüyorum üstünde bir kağıt ile yurtiçi kargoya vereceğim sizce bu yazı nasıl olmuş detaylı istemişler
.
.
.
.
.
Aldığım ekran kartını taktım ilk başta görüntü verdi ardından gitti ve bidaha görüntü alamadım Asus yazısından sonra ekran kararıyordu ben de format attım ekran geldi ve 5dk sonra tekrar gitti ayrıca ekran gittikten sonra bidaha görüntü alınmıyordu ya format atmak lazımdı ya da güvenli modda açmak lazımdı tekrar format attım ekran kartı driver i kurarken ekran gitti yani ben bu bilgisayarı normal Windows açıkken kullanamıyorum arkadan Windows dan ses geliyor takma çıkarma sesi gibi sonra bildirim sesi geliyor ama ekran gelmiyor no Signal yazıyor sadece güvenli modda düzgün açılıyor o da bir işe yaramıyor zaten 4-5 tane bilgisayarcı gezdim hepsi ekran kartımı iade etmemi / değişim yapmamı önerdi sorun %99 ekran kartında hiç bekleme iade et onu dediler yarın yurtiçi kargo eve kurye hizmeti ile ürünü size yollayacağım ürünün iadesini istemiyorum şuan stok yok bu fiyata ekran kartı alamam aynısı ile değişim veya bana bildirmek şartı ile dengiyle değişimini istiyorum (1650super gibi) gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Son düzenleme:

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
Sonuna Arz Ederim gibi kelimeler eklerseniz daha iyi olur.

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
4-5 bilgisayarcı gezdiğinizi söylemeseydiniz daha iyi olurdu bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Eray
İncehesap a ürünü değişim için yarın yollamayı düşünüyorum üstünde bir kağıt ile yurtiçi kargoya vereceğim sizce bu yazı nasıl olmuş detaylı istemişler
.
.
.
.
.
Aldığım ekran kartını taktım ilk başta görüntü verdi ardından gitti ve bidaha görüntü alamadım Asus yazısından sonra ekran kararıyordu ben de format attım ekran geldi ve 5dk sonra tekrar gitti ayrıca ekran gittikten sonra bidaha görüntü alınmıyordu ya format atmak lazımdı ya da güvenli modda açmak lazımdı tekrar format attım ekran kartı driver i kurarken ekran gitti yani ben bu bilgisayarı normal Windows açıkken kullanamıyorum arkadan Windows dan ses geliyor takma çıkarma sesi gibi sonra bildirim sesi geliyor ama ekran gelmiyor no Signal yazıyor sadece güvenli modda düzgün açılıyor o da bir işe yaramıyor zaten 4-5 tane bilgisayarcı gezdim hepsi ekran kartımı iade etmemi / değişim yapmamı önerdi sorun %99 ekran kartında hiç bekleme iade et onu dediler yarın yurtiçi kargo eve kurye hizmeti ile ürünü size yollayacağım ürünün iadesini istemiyorum şuan stok yok bu fiyata ekran kartı alamam aynısı ile değişim veya bana bildirmek şartı ile dengiyle değişimini istiyorum (1650super gibi)
Ekran kartının modeli neydi acaba? Bu arada güzel yazmışsın sonuna arz ederim vs koyabilirsin arkadaşın dediği gibi

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
4-5 bilgisayarcı gezdiğinizi söylemeseydiniz daha iyi olurdu bence
Yok kendileri söyledi bana bize göndermeden önce bilgisayarcı da bir test ettirin diye ondan yazdım direk yollamış demesinler
Ekran kartının modeli neydi acaba? Bu arada güzel yazmışsın sonuna arz ederim vs koyabilirsin arkadaşın dediği gibi
Şuan yazı aynı sadece sonuna şunu ekleyin gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim

f4nu55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
hasan çağlı
ekran kartının modeli nedir ? paylaşırsanız bizde alırken dikkat ederiz

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Herbokolog
Ekran kartı modeli ne?
Edit: Xfx thich 2 pro rx5500xt 4gb mış yeni gördüm.

f4nu55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
hasan çağlı
bu amd nedir arkadaş ya :D bende rx 570 sattım watman yüzünden tekrar rx 580 aldım oda aynı tek avantajı amd daha uygun ama kötü sürücüler ve aşırı oc kartlar . Nvida yüksek fiyat stabil ve sağlam ekran kartları

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
bu amd nedir arkadaş ya :D bende rx 570 sattım watman yüzünden tekrar rx 580 aldım oda aynı tek avantajı amd daha uygun ama kötü sürücüler ve aşırı oc kartlar . Nvida yüksek fiyat stabil ve sağlam ekran kartları
Şuan bu fiyata 1650s bulabilsem vallaha düşünmeden geçerim ben bu ekran kartını alırken 60tl daha fazlaya 1650s vardı şimdi diyorum nerden bulaştım yine AMD ye şansıma tüküreyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba psu wattman yapıyor olabilir mi ya eğer öyleyse yeni ekran kartı da sorun çıkaracak ama normalde yapmaması lazım fsp500w
Vallaha boşuna stres yaptım çok fazla basım ağrımaya başladı film izliyip yeni ekran kartımın gelmesini bekleyeceğim şimdi bı süre :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Eray
*ALTIN KURAL* İŞLEMCİDE AMD EKRAN KARTINDA NVIDIA *ALTIN KURAL*

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
*ALTIN KURAL* İŞLEMCİDE AMD EKRAN KARTINDA NVIDIA *ALTIN KURAL*
Bundan sonra kesinlikle AMD ekran kartı almayı düşünmeyeceğim bile ama galiba wattman yapıyor iade edip gtx1650 bulamadığım için stok bekleyeceğim veya 8gb ram üstüne ryzen5 3400g ile APU ya dönüştüreceğim sistemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,846
Üyeler
166,281
Son üye
orduluuuuu
Top Bottom