jexper67
80+ Bronze
Dahası
Aldığım ekran kartını bilgisayara taktığım zaman ilk başta görüntü verdi, ardından gitti. Bir daha görüntü alamadım. Asus yazısından sonra ekran karardığı için bilgisayara format attım. Ekran geldi ama 5 dakika sonra tekrardan görüntü gitti. Ayrıca ekran gittikten sonra bir daha görüntü alamadım. Format atmam gerektiğini ya da güvenli mod ile açmam gerektiğini düşündüm. Tekrar format attım ama ekran kartı sürücüsünü kurarken ekran gitti. Anlayacağınız şekilde ben bu bilgisayarı normal Windows açık haldeyken kullanamıyorum. Arka plandan ses geliyor. USB takma-çıkarma bildirim sesi gibi bir ses geliyor ama görüntü gelmiyor. Ekranda ‘’No Signal’’ yazıyor. Sadece güvenli mod ile başlatırsam düzgün açılıyor. Ama bunu yapmam bir işime yaramıyor. 4-5 tane bilgisayarcıya götürdüm sorduklarımın hepsi ekran kartımı iade etmemi veya değişim yapmamı öneriyor. ‘’Sorun büyük ihtimalle ekran kartında hiç beklemeden iade etmelisin.’’ Dediler. Yarın, Yurtiçi kargo eve kurye hizmeti ile ürünü size yollayacağım. Ürünün iadesini istemiyorum. Şuan stok yok, başka bir kart alamam. Sadece değişim yapılmasını istiyorum.
Gereğini arz ederim.
Bu şekilde düzelttim. Kullanmak istersen buyur.
Gereğini arz ederim.
Bu şekilde düzelttim. Kullanmak istersen buyur.