E eren003 80+ Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 62 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Eren Kalkandelen 28 Mayıs 2022 #1 bugün donanım arşivinin incelemesini yaptığı Dark Aegis pcyi aldım incehesapdan havale ile ödeme yaptım 6 saat havale/eft onay süresi verdiler hala onaylanmadı dekontumda var ne yapmam gerekiyor?
bugün donanım arşivinin incelemesini yaptığı Dark Aegis pcyi aldım incehesapdan havale ile ödeme yaptım 6 saat havale/eft onay süresi verdiler hala onaylanmadı dekontumda var ne yapmam gerekiyor?
snowless 80+ Bronze Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1,190 Dahası Reaksiyon skoru 367 İsim Mustafa Ödemiş 28 Mayıs 2022 #2 Dostum hafta sonu havala işlemleri olmuyor. Pazartesi sabahı onaylanır muhtemelen.
E eren003 80+ Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 62 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Eren Kalkandelen 28 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 snowless yazmış: Dostum hafta sonu havala işlemleri olmuyor. Pazartesi sabahı onaylanır muhtemelen. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim.
snowless yazmış: Dostum hafta sonu havala işlemleri olmuyor. Pazartesi sabahı onaylanır muhtemelen. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim.