Neler Yeni

İnce Hesap Hazır Sistem Hasarlı Geldi

Slynon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
Merhabalar,
Başlıkta da belirttiğim gibi ince hesaptan sistem siparişi vermiştim, 2.5 günde elime ulaştı. Ama ne ulaşma :)
CPU kutusu yok, PSU vidasını kırmışlar, en önemlisi kasaya güç gelmiyor büyük ihtimalle PSU'ya nasıl becermişlerse hasar vermişler. Bunun kargoda olma ihtimali düşük çünkü kargolama güzeldi yani ne kolide ne köpüklerde sorun yoktu.

PSU şalteri açık, kablosu da anakarta bağlı ama başka ne sorun olabilir bilmiyorum. Bugün Cumartesi olduğu için değişim talebi yollamadım ama Pazartesi ilk işim bu. Eğer ikinci kez de başka bir sorun olursa artık para iadesi talebi yaparım.

*Kargo: MNG

Ekler

• WhatsApp Image 2021-03-27 at 14.21.26.jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-27 at 14.21.26.jpeg
    196.4 KB · Hit: 61

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Merhabalar,
Başlıkta da belirttiğim gibi ince hesaptan sistem siparişi vermiştim, 2.5 günde elime ulaştı. Ama ne ulaşma :)
CPU kutusu yok, PSU vidasını kırmışlar, en önemlisi kasaya güç gelmiyor büyük ihtimalle PSU'ya nasıl becermişlerse hasar vermişler. Bunun kargoda olma ihtimali düşük çünkü kargolama güzeldi yani ne kolide ne köpüklerde sorun yoktu.

PSU şalteri açık, kablosu da anakarta bağlı ama başka ne sorun olabilir bilmiyorum. Bugün Cumartesi olduğu için değişim talebi yollamadım ama Pazartesi ilk işim bu. Eğer ikinci kez de başka bir sorun olursa artık para iadesi talebi yaparım.

Cpu kutusu hazır sistemlerde olmaz zaten. (Tray) çünkü.

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
Bugün ben de teslim alacağım inşallah öyle bir sorun olmaz. Geçmiş olsun bu arada.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Merhabalar,

cpu kutusu gelmez zaten incehesap bildiğim kadarıyla cumartesi günleri de çalışıyor 13.00'a kadar galiba keşke yazsaydınız

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Kutusu bana geldi, fakat hasar konusunu destekle konuşun.

Themir4c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Miraç Öztürk
Merhabalar,

Ben de 1.5 2 hafta önce hazır sistem aldım. Sistemde herhangi bir kusur yoktu fakat kargo sürecinde sorun yaşamıştım. CPU kutusu, yukarda arkadaşın da belirttiği gibi gelmez zaten hazır sistemlerde. Şanssızlık yaşamışsınız, geçmiş olsun.

Slynon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Bence kargocuyu geri yollamadan kapıda kontrol edin , hasarlı ise direkt geri yollayın. O kadar para verip hasarlı ürün almak olmaz yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cpu kutusu gelmez zaten incehesap bildiğim kadarıyla cumartesi günleri de çalışıyor 13.00'a kadar galiba keşke yazsaydınız
Evet ama kargo 12:30 12:45 gibi geldi, iş işten geçti yani :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,182
Üyeler
165,482
Son üye
Feyd-Rautha
Top Bottom