Neler Yeni

İnce Hesap Kargom Verilmedi :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Okan Okçu
Merhaba arkadaşlar 26 haziranda satın almış olduğum sistemim kargoya 10 iş günü dolmasına rağmen verilmedi müşteri hizmetlerini aradım fatura kesilmedi o yüzden montajı yapılmamış dediler en geç haftaya pazartesi salı montajlanıp kargoya verilecek dendi fakat bana inandırıcı gelmedi oyalıyorlar gibi geldi ne yapabilirim aynı sorunu yaşayan oldumu aramızda acaba sistemin ekran görüntüsünü ekledim ne yapmam gerekiyor ?
Ekran Alıntısı.PNG

FreakyXd

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 26 haziranda satın almış olduğum sistemim kargoya 10 iş günü dolmasına rağmen verilmedi müşteri hizmetlerini aradım fatura kesilmedi o yüzden montajı yapılmamış dediler en geç haftaya pazartesi salı montajlanıp kargoya verilecek dendi fakat bana inandırıcı gelmedi oyalıyorlar gibi geldi ne yapabilirim aynı sorunu yaşayan oldumu aramızda acaba sistemin ekran görüntüsünü ekledim ne yapmam gerekiyor ?
Alıntıyı görüntüle
geçmiş olsun. Müşteri hizmetlerini ara tekrar olmazsa da para iadesi iste

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Okan Okçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade yapmıyorlar ürün size gelsin geri çevirin diyorlar şahsen salı gününe kadar vereceklerine inanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Okan Okçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming gecesinden uygun fiyata topladım iptalde etmek istemiyorum salı gününe kadar kargolamazsalar iade hakkımı kullanmaya çalışacağım o halde

Top Bottom