Cidden bu ince hesaptan nasıl herkes ürün alıyor ya. Hayatım boyunca gördüğüm en vurdum duymaz acemi site. Ya kardeşim yanlış ürün gönderiyorsun, sana ürünü geri teslim ediyorum geçen hafta cuma ürün elinize ulaşıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Pazartesi günü kargoya verilecek diyor ama pazartesi günü kargoya verilmiyor. Salı günü arıyorum telefonlarım açılmıyor. Çarşamba günü arıyorum bugün akşam kesin kargoya verilecek diyor. Şuan kurban bayramı nedeniyle hizmet veremiyorlar. Ve benim ürünüm kargoya verilmedi. Almayın şu siteden ürün falan. Rezil site. Nereye şikayet edebilirim ben bunları? Yaptıkları hareket düpedüz yalancılık.
Umarım olmaz. Artık tövbe o siteden bir şey almam. 100 TL fazla öderim yine de böyle peşlerinden her gün koşmam. Salı günü o müşteri temsilcisi telefonumu açtığı zaman hiç hoş şeyler olmayacak .
İnce hesaptan bu kulaklığı aldım. Buradan da alanlar vardı. Size doğru ürün mü geldi? Çünkü bana 711 göndermişler :D Aldığımda kutusu açıktı. İşin komik yanı kulaklığın kutusu üzerinde 712 yazıyor ama içindeki ürün 711 :D
donanimarsivi.com
Yaptıkları hataya bakın. Geldiği gün konu açmıştım. Kutu açıktı ve hiç yanlışlıkla olmuş gibi değildi.
Umarım olmaz. Artık tövbe o siteden bir şey almam. 100 TL fazla öderim yine de böyle peşlerinden her gün koşmam. Salı günü o müşteri temsilcisi telefonumu açtığı zaman hiç hoş şeyler olmayacak .
İnce hesaptan bu kulaklığı aldım. Buradan da alanlar vardı. Size doğru ürün mü geldi? Çünkü bana 711 göndermişler :D Aldığımda kutusu açıktı. İşin komik yanı kulaklığın kutusu üzerinde 712 yazıyor ama içindeki ürün 711 :D
donanimarsivi.com
Yaptıkları hataya bakın. Geldiği gün konu açmıştım. Kutu açıktı ve hiç yanlışlıkla olmuş gibi değildi.
James Donkey 710 aldım hala çalışıyor hiç bir sorun yok paketleme vok güzeldi bir çok alan arkadaşım da var internete herkes güzel geldi diye yazmıyor herkes şikayetlerini yazıyor
İnsanlar sürekli internetten alışveriş yaptıkları için normalden çok daha yoğunlar.
Ayrıca bu aralar kargo şirketi çalışanlarında COVID tespit ediliyor. Bu yüzden kargolar sürekli erteleniyor.
Ayrıca bu sorunlar çok az insanın başına geliyor.
Gaming Gecesi etkinliğinde binlerce ürün satışı yapılıyor ama bu tarz konulardan 3-5 tane görüyoruz.
İnsanlar sürekli internetten alışveriş yaptıkları için normalden çok daha yoğunlar.
Ayrıca bu aralar kargo şirketi çalışanlarında COVID tespit ediliyor. Bu yüzden kargolar sürekli erteleniyor.
Gaming Gecesi etkinliğinde binlerce ürün satışı yapılıyor ama bu tarz konulardan 3-5 tane görüyoruz.
Bana böyle bir açıklama yapılsa neden anlayış göstermeyeyim? Şu gün içinde kargoya verilecek diyorlar. Neden kesin konuşuyorlar? Sonuna kadar haklı olan kişinin ben olduğunu düşünüyorum bu konuda. Pazartesi günü kargoya verilecek demek yerine, çok yoğunuz kesin bir gün veremiyoruz demek zor değil.
Bana böyle bir açıklama yapılsa neden anlayış göstermeyeyim? Şu gün içinde kargoya verilecek diyorlar. Neden kesin konuşuyorlar? Sonuna kadar haklı olan kişinin ben olduğunu düşünüyorum bu konuda. Pazartesi günü kargoya verilecek demek yerine, çok yoğunuz kesin bir gün veremiyoruz demek zor değil.
Şöyle de düşünebilirsin.
Belki site ürünü kargolamak istemiştir ve gerekeni yapmıştır, ama kargo şirketi ürünü gönderemeyeceğini belirtmiş ve reddetmiştir.
Sonuçta İncehesap ile ürünü sana getirecek olan kargo firması birbirinden bağımsız 2 ayrı firma.
Zaten sana da olumsuz bir şey söylememişler, ürününü göndereceklermiş. O yüzden biraz beklemek gerekiyor.
Firma geç gönderince bir kazanç elde etmiyor. Müşterilerinden de laf dinlemek dışında bir şey görmüyor. Yani bilerek göndermemek mantıksız olur.
Şöyle de düşünebilirsin.
Belki site ürünü kargolamak istemiştir ve gerekeni yapmıştır, ama kargo şirketi ürünü gönderemeyeceğini belirtmiş ve reddetmiştir.
Sonuçta İncehesap ile ürünü sana getirecek olan kargo firması birbirinden bağımsız 2 ayrı firma.
Zaten sana da olumsuz bir şey söylememişler, ürününü göndereceklermiş. O yüzden biraz beklemek gerekiyor.
Firma geç gönderince bir kazanç elde etmiyor. Müşterilerinden de laf dinlemek dışında bir şey görmüyor. Yani bilerek göndermemek mantıksız olur.
Kargoya verdikleri ilk an sms atacaklarını söylediler. Kargo firması değil, İncehesap üzerinden SMS alacağım söylendi bana. Mağdur duruma düşüyorum. Hiçbir şekilde ilgi alaka göstermiyorlar. Mail yolu ile iletişime geçiyorum. Bilgi aldık mı dönecez deniliyor. Ve hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar. Ben peşini kovalıyorum. Hiçbir şekilde bana yardımcı olmuyorlar. Ben yaşadığımı yazıyorum. Bana ne denildiyse o. Müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiştir olabilir. Fakat bana bu bilgiyi o site üzerinden çalışan veriyor. Verdiği bilgi üzerinden de hiçbir şekilde anlayışlı olamam.
Hocam bi sorum olucak geçen haftaki gaming gecesinde 3600x alıyordum adresimi tc mi herşeyimi girdim fakat kabul etmedi ürün tükendi diyor nasıl daha hızlı alabilirim ? önerin var mıdır
Foruma gidip konu açam da İtopya'yı kötüleyem.
Yada yok yok bugün de İncehesap'ı kötüleyem.
Ne yazsam ne yazsam...
Heh buldum "İnceHesap Yalanları"
Üff efsane clickbait yaparım bunla he.
Foruma gidip konu açam da İtopya'yı kötüleyem.
Yada yok yok bugün de İncehesap'ı kötüleyem.
Ne yazsam ne yazsam...
Heh buldum "İnceHesap Yalanları"
Üff efsane clickbait yaparım bunla he.
Herkesi kendi karakterin gibi sanıp millete bok atma çabana hayranım senin. Olanı yazıyorum. Hayal dünyasında yaşamıyorum. Clickbait yapacak olsam senin gibi böyle bir gönderi altına yorum atardım.