EdemessinÜrünü aldım sistemi parça parça satıyorum ramleri satmakla uğraşmak istemiyorum iade edebilirmiyim acaba 10gun bile geçmedi alalı
Eğer rami ayrı aldıysan edebilirsinÜrünü aldım sistemi parça parça satıyorum ramleri satmakla uğraşmak istemiyorum iade edebilirmiyim acaba 10gun bile geçmedi alalı
Sistem olarak aldığın icin belki sıkıntı olabilir.Ürünü aldım sistemi parça parça satıyorum ramleri satmakla uğraşmak istemiyorum iade edebilirmiyim acaba 10gun bile geçmedi alalı
Yok parça olarak aldım ayrı aldım yeniSistem olarak aldığın icin belki sıkıntı olabilir.
Evet ayrı aldım hazir sistem almadımEdemessin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer rami ayrı aldıysan edebilirsin
Edebilirsin o zaman eğer hiç zarar gelmediyse ve herşeyi tam iseYok parça olarak aldım ayrı aldım yeni
Evet ayrı aldım hazir sistem almadım
Herşeyi tam iade talep ettim kutusu açıldı ürünün sorun olur mu kargo kodu aldım yarın gondercemEdebilirsin o zaman eğer hiç zarar gelmediyse ve herşeyi tam ise
Sorun olmazHerşeyi tam iade talep ettim kutusu açıldı ürünün sorun olur mu kargo kodu aldım yarın gondercem
Parça parça aldığın için sıkıntı yok iade hakkın var.Yok parça olarak aldım ayrı aldım yeni
Evet ayrı aldım hazir sistem almadım
Hocam yeni bir konu açtım mantıklı mı bir bakarmisin yaptığım olaySorun olmaz
Parça parça aldığın için sıkıntı yok iade hakkın var.