Birazdan incehesaptan gamimg gecesinde aldığım ürün gelecek sifirmi 2.elmi göreceğiz resimelrinide atarımGeçen cuma İnceHesap'tan ekran kartı, ram ve anakart almıştım bazılarınız hatırlar. Ekran kartı ve ram bugün gelmiş kargoya ve babam alacak. Dostlar sorum şu: bu parçalarda sorun olduğunu, 2. El olup olmadığını nasıl anlarım ?
Benim de gelecek. Babam almış kargoyu yarım saat,1 saate atarım ben deBirazdan incehesaptan gamimg gecesinde aldığım ürün gelecek sifirmi 2.elmi göreceğiz resimelrinide atarım
Hayır hocam yanlış anladınız benim demek istediğim kontrol etmek gibi bir şey. Tel tek PC topluyorum da ürünler gelince neler yapmam lazım ?İncehesap öyle bir şey yapmaz
Testlerini ve ürünü detaylı incelersinBenim de gelecek. Babam almış kargoyu yarım saat,1 saate atarım ben de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır hocam yanlış anladınız benim demek istediğim kontrol etmek gibi bir şey. Tel tek PC topluyorum da ürünler gelince neler yapmam lazım ?
Ne aldınBirazdan incehesaptan gamimg gecesinde aldığım ürün gelecek sifirmi 2.elmi göreceğiz resimelrinide atarım
Hayır zarar görebilir kafe çalışanları sayesindeEkran kartını internet kafede test ettirmek mantıklı mı ?
James Donkey 27inç monitörNe aldın
Test etmeye gerek yok o zaman. 1 hafta sonra taşınacağız zaten yeni parçaları orada alacağım o zaman test ederimHayır zarar görebilir kafe çalışanları sayesinde
Ne topladım kanka sana zahmet yazsana.sorun çıkmaz, ben sistemimi gaming gecesinde topladım. hepsi sıfır ve sorunu yok