OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Araştırmak ne biliyor musun?Aynen Tokatlıyor Aynen
Araştırmak ne biliyor musun?Aynen Tokatlıyor Aynen
Ben Kimseyi Asus Al Diye Yönlendirmedim Zaten?Boş yapmayı kes de az araştır. Size üzülmüyorum, kazık yediğinize hiç üzülmüyorum biliyor musunuz. Ama korkuyorum, bu cahillikle insanları da yanlış yönlendirsiniz diye. Gerçi report butonunu kullanmak kadar da zevkli şey yok.
A2 Türkçe faciası. Almanca konuşmuyoruz her kelimenin ilk harfini büyük yazmaz mısın?Ben Kimseyi Asus Al Diye Yönlendirmedim Zaten?
Boş Yapmayı Kes yazan bir ergen bana Türkçe dersi veriyor. Ahahahahahahah. Yazık sanaA2 Türkçe faciası. Almanca konuşmuyoruz her kelimenin ilk harfini büyük yazmaz mısın?
Dedim ki ilerde başka bir konu da insanları yanlış yönlendirirsin diye korkuyorum dedim. Yoksa şu anda öyle bir şey yaptığınızı söylemedim
Engelli listemdeki ilk üye olma başarısını kazandınız. Azcık araştırın da bir şeyler öğrenin. Ondan sonra gelin burda kalite tartışması yapın.Boş Yapmayı Kes yazan bir ergen bana Türkçe dersi veriyor. Ahahahahahahah. Yazık sana
Profiline baktım da 15 yaşındaymışsın. Hiç şaşırmadım. İyi günler sana ergen kardeşEngelli listemdeki ilk üye olma başarısını kazandınız. Azcık araştırın da bir şeyler öğrenin. Ondan sonra gelin burda kalite tartışması yapın.
Bilgiyi yaşla ölçüyorsan o senin sorunundur.Profiline baktım da 15 yaşındaymışsın. Hiç şaşırmadım. İyi günler sana ergen kardeş
Bilgi değil söylediği Boş Yapma lafını yaşıyla ölçtüm. Sen de aynı yaşlardasın alındığına ve algılayamadığına göreBilgiyi yaşla ölçüyorsan o senin sorunundur.
R O G fanboy abim iyi günler.Bilgi değil söylediği Boş Yapma lafını yaşıyla ölçtüm. Sen de aynı yaşlardasın alındığına ve algılayamadığına göre