Neler Yeni

İncehesap Daha önce kullanılmış Ürün Yolladı

kaec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ABDULLAH MISIRLI
25 Temmuz tarihinde https://www.incehesap.com/ '' üzerinden Gigabyte Aorus FI27Q 27” 165Hz 1ms FreeSync Flicker-Free G-Sync Uyumlu Pivot E-LED IPS QHD Gaming Monitör satın aldım.

Evde ürünü açtığımda cihazın ekranında parmak izleri mevcuttu. Ürünü paketine koyup değişim için yurtiçi kargo ile gönderdim.

Satın almış olduğum firma daha önce açılımı yapılmış ikinci el ürün göndermiş olup ayıplı mal göndermiştir. Bu bayram ortasında başımıza bir ton şey çıkarmış olup en az 20 günden fazla kullanmayacağım ürüne para ödemiş olacağım.

Cayma hakkı kapsamında ürünün ''sıfır kutuyla'' değişimini talep ettim ve bana 20 gün bekleyeceksiniz cevabı geldi.

W9mQ4R.jpg

Bu konu hakkında nasıl adımlar atabilirim bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

sws9912

80+ Silver
25 Temmuz tarihinde https://www.incehesap.com/ '' üzerinden Gigabyte Aorus FI27Q 27” 165Hz 1ms FreeSync Flicker-Free G-Sync Uyumlu Pivot E-LED IPS QHD Gaming Monitör satın aldım.

Evde ürünü açtığımda cihazın ekranında parmak izleri mevcuttu. Ürünü paketine koyup değişim için yurtiçi kargo ile gönderdim.

Satın almış olduğum firma daha önce açılımı yapılmış ikinci el ürün göndermiş olup ayıplı mal göndermiştir. Bu bayram ortasında başımıza bir ton şey çıkarmış olup en az 20 günden fazla kullanmayacağım ürüne para ödemiş olacağım.

Cayma hakkı kapsamında ürünün ''sıfır kutuyla'' değişimini talep ettim ve bana 20 gün bekleyeceksiniz cevabı geldi.

W9mQ4R.jpg

Bu konu hakkında nasıl adımlar atabilirim bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Neyin adımını atıcan anlamadım bekleyeceksin işte ya sıfırını göndercekler veya para iadesi başka bir şey olmaz

kaec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ABDULLAH MISIRLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyin adımını atıcan anlamadım bekleyeceksin işte ya sıfırını göndercekler veya para iadesi başka bir şey olmaz

Daha önce açılmış ürün gönderiyorlar ben bunları 20 gün beklemek zorunda mıyım?

sws9912

80+ Silver
Daha önce açılmış ürün gönderiyorlar ben bunları 20 gün beklemek zorunda mıyım?
Onların sorunu her firmadan böyle sorun çıkabiliyor bilerek gönderilmişte olabilir sallamasyon :D

Kimera

80+ Bronze
Açıkcası İncehesap.com'un sazan avına denk gelmişsiniz. İncehesap bir çoğu kişiye ayıplı mal gönderiyor. İade etmeyen, kullanan da oluyor.

Yapabileceğiniz tek şey beklemek.

kaec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ABDULLAH MISIRLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkcası İncehesap.com'un sazan avına denk gelmişsiniz. İncehesap bir çoğu kişiye ayıplı mal gönderiyor. İade etmeyen, kullanan da oluyor.

Yapabileceğiniz tek şey beklemek.

Hocam aksi bir durumda zorluk cıkarırlarsa ne yapacağım onu sordum açıkcası beklemekten başka çare yok gibi gözüküküyor. Çünkü bazı kişilere iade kısmında sorun çıkartmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,763
Üyeler
163,551
Son üye
tykrst99
Top Bottom