atakanondas
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 35
- İsim
- Atakan Öndaş
Hepsiburadadan bugün İncehesap saticisindan msi laptop siparisi olusturdum katana 17 modeli ve 45.499tl fiyati vardi. Aksam oldugunda ise incehesap gaming gecesinde ayni urun 42.999tl'ye dusmus,buraya kadar her sey normal olay simdi basliyor. Hepsiburadayi arayip iptal etsem kredi kartina ne zaman yansir vs. diye sorarken bir engel ile karsilasiyorum: siparis hazirlaniyor asamasina gectigi icin kargoya verilmeden hicbir sekilde iptal edilemiyor. Yani anlaycaginiz incehesap musterisini cok guzel sekilde kaziklamis bulunuyor. Kendi siteleri uzerindeki indirimden faydalanmamam icin 45k odedigim siparisi iptal etmemem icin siparisi bu duruma getiriyorlar. 1 aydir falan pc almak icin arastirma vs. yapiyorum hangi modeli alsam falan heyecanli hevesli bir sekilde zaten yillardir da pc almaya calisiyorum bugun hevesle aldim aksamina bu olayi yasadim ne pc hakkinda bir hevesim kaldi ne pcyi kullanma hevesim her seyi kursagimda biraktilar hakkimi hicbir sekilde helal etmiyorum hu firmayada lanet olsun asla alisveris yapmiyoru. bir daha. Canim yandi valla 3k bosu bosuna giti icimi size dokmek istedim gece gece uyku bile girmiyor gozume