Neler Yeni

Çözüldü✓ İncehesap Firmasinin Rezalet Kazıklama Yöntemi !

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
Hepsiburadadan bugün İncehesap saticisindan msi laptop siparisi olusturdum katana 17 modeli ve 45.499tl fiyati vardi. Aksam oldugunda ise incehesap gaming gecesinde ayni urun 42.999tl'ye dusmus,buraya kadar her sey normal olay simdi basliyor. Hepsiburadayi arayip iptal etsem kredi kartina ne zaman yansir vs. diye sorarken bir engel ile karsilasiyorum: siparis hazirlaniyor asamasina gectigi icin kargoya verilmeden hicbir sekilde iptal edilemiyor. Yani anlaycaginiz incehesap musterisini cok guzel sekilde kaziklamis bulunuyor. Kendi siteleri uzerindeki indirimden faydalanmamam icin 45k odedigim siparisi iptal etmemem icin siparisi bu duruma getiriyorlar. 1 aydir falan pc almak icin arastirma vs. yapiyorum hangi modeli alsam falan heyecanli hevesli bir sekilde zaten yillardir da pc almaya calisiyorum bugun hevesle aldim aksamina bu olayi yasadim ne pc hakkinda bir hevesim kaldi ne pcyi kullanma hevesim her seyi kursagimda biraktilar hakkimi hicbir sekilde helal etmiyorum hu firmayada lanet olsun asla alisveris yapmiyoru. bir daha. Canim yandi valla 3k bosu bosuna giti icimi size dokmek istedim gece gece uyku bile girmiyor gozume :(

Ekler

• Screenshot_20230825_224103_nceHesap.jpg
    Screenshot_20230825_224103_nceHesap.jpg
    716.1 KB · Hit: 122
  • Screenshot_20230825_223855_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20230825_223855_Hepsiburada.jpg
    311 KB · Hit: 123

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hepsiburadadan bugün İncehesap saticisindan msi laptop siparisi olusturdum katana 17 modeli ve 45.499tl fiyati vardi. Aksam oldugunda ise incehesap gaming gecesinde ayni urun 42.999tl'ye dusmus,buraya kadar her sey normal olay simdi basliyor. Hepsiburadayi arayip iptal etsem kredi kartina ne zaman yansir vs. diye sorarken bir engel ile karsilasiyorum: siparis hazirlaniyor asamasina gectigi icin kargoya verilmeden hicbir sekilde iptal edilemiyor. Yani anlaycaginiz incehesap musterisini cok guzel sekilde kaziklamis bulunuyor. Kendi siteleri uzerindeki indirimden faydalanmamam icin 45k odedigim siparisi iptal etmemem icin siparisi bu duruma getiriyorlar. 1 aydir falan pc almak icin arastirma vs. yapiyorum hangi modeli alsam falan heyecanli hevesli bir sekilde zaten yillardir da pc almaya calisiyorum bugun hevesle aldim aksamina bu olayi yasadim ne pc hakkinda bir hevesim kaldi ne pcyi kullanma hevesim her seyi kursagimda biraktilar hakkimi hicbir sekilde helal etmiyorum hu firmayada lanet olsun asla alisveris yapmiyoru. bir daha. Canim yandi valla 3k bosu bosuna giti icimi size dokmek istedim gece gece uyku bile girmiyor gozume :(
Cuma günü Gaming gecesini beklemeden ürün mü alınır 😅

İptal etsen karta 7 günde falan dönüyor para hiçbir türlü alamazdın zaten. Kartta limit varsa bunu da al öbürü iptal edilir bir şekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cuma günü hamini gecesini beklemeden ürün mü alınır 😅

İptal etsen karta 7 günde falan dönüyor para hiçbir türlü alamazdın zaten. Kartta limit varsa bunu da al öbürü iptal edilir bir şekilde.
ya reis zaten aylardir falan bugunu bekliyordum ayrica 4 5 yildir da pc almak icin bekliyorum bugun denk geldi hevesle aldim ancak boyle patladi iste. Baska limit yetecek kredi karti yok su an 42.699tl odeyecek kadar :(

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,392
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bunun incehesapla alakası yok ki? Hepsiburada politikaları gereği bu durum oluşmuş, herhangi bir kazıklama vs yok ortada çok saçma bir itham olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
ya reis zaten aylardir falan bugunu bekliyordum ayrica 4 5 yildir da pc almak icin bekliyorum bugun denk geldi hevesle aldim ancak boyle patladi iste. Baska limit yetecek kredi karti yok su an 42.699tl odeyecek kadar :(
ama benim burda demek istedigim olay gaming gecesini beklemek veya beklememek degil incehesapin yaptigi terbiyesizlik desek daha dogru olur hepsiburadadaki iptal edilmemesi icin hazirlaniyora cekilmis.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
bunu da al sonra iade edersin

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
anormal bir durum bulunmamakta

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
Bunun incehesapla alakası yok ki? Hepsiburada politikaları gereği bu durum oluşmuş, herhangi bir kazıklama vs yok ortada çok saçma bir itham olmuş
hocam urun kargoya verilmeyecekse hazirlaniyora cekmenin hicbir anlami yok. Kargoya verilse eyvallah derim ancak aksama dogru indirim baslamadan once hazirlaniyora cekilmesi sacma degil mi sjzcede.

Livaković

80+ Silver
incehesap evet gerçekten rezil bir firma sıvı soğutmamı cayma hakkı kapsamında iadeye gönderdim güç bela iade aldılar sonrada bu firmadan kurtuldum fakat burda bir rezillik göremiyorum cuma gününü beklememek sizin hatanız firma diyelimki siz aldıktan 5 dakka sonra 3 bin lira zam yapsa parayı ödermisiniz hayır ödemezsiniz adamlar 3 bin lira inidirm yapmış siz aldıktan sonra buna rezillik diyorsunuz siz daha rezillik çirkinlik görmemisşiniz siz o firmadan alışveriş yaparak ilk fitili ateşlemişsiniz :)

Not :genelde iade gelen ürünleri gaming gecesi diye adlandırdıkları gecede satıyorlar bir nevi aslında kötü değil

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ama benim burda demek istedigim olay gaming gecesini beklemek veya beklememek degil incehesapin yaptigi terbiyesizlik desek daha dogru olur hepsiburadadaki iptal edilmemesi icin hazirlaniyora cekilmis.
İptal edebilsen alabilecek miydin? Sipariş onaylanmış olabilir normal bir durum bence kasıtlı yapıldığını sanmıyorum.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Abdullah Aydoğdu
Siparişini bugün iptal edip ücret iadesinde bulunsalar en erken 2-3 gün sonra banka hesabına ücret yansır.
O indirim ise bugün bitecek. Sen laptop aldın diye adamlar indirim yapmasınlar mı? Bu kafayla sen hiç alışveriş yapma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
arkadaslar kusura bakmayin 3000tl'nin acisiyla biraz kendimi kaptirip yazmis olabilirim herkes anormal bir durum yok demis tamamdir tesekkur ederim cevaplariniz icin :)

Top Bottom