Neler Yeni

Çözüldü✓ İncehesap Firmasinin Rezalet Kazıklama Yöntemi !

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
o fırlatma işini mağazaya gelen büyük firmalara teslimat yaparlerken kargo şirketleri şubeleri çok uyarıyor normal kullanıcıya ürün teslim ederlerken çok üzerlerinde durmuyorlar ama vatan itopya gibi mağaza şubelerine öyle kırık yırtık pırtık ürün göndermeye bi tarafları yemiyor son kullanıcıya gelince rahatlar tabi
üzücü bir durum gercekten hocam umarim duzelir diyecegim ancak yasadigimiz devirde her sey dahada kotuye sardigi icin hayirlisi olsun disinda bir sey diyemiyorum. Aras kargo firmasi biz e ticarete ilk basladigimizda 1-2 siparis aliyorduk gunde o zamanlar bizi pek sallamiyordu urunleri gelip almiyordu telefonlara bakmiyordu vs. ondan sonra bizim siparisler artti ilcede en cok siparis gonderen firma olduk, biraz adimiz duyuldu hemen telefon actilar sizin urunlerinizi indirimli sekilde biz en titiz sekilde gonderelim falan neyse anlastim bir sekilde adamlar kendi evine tasir gibi tasimaya basladilar urunleri 😂😂 Islerine nasil gelirse

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hepsiburadadan bugün İncehesap saticisindan msi laptop siparisi olusturdum katana 17 modeli ve 45.499tl fiyati vardi. Aksam oldugunda ise incehesap gaming gecesinde ayni urun 42.999tl'ye dusmus,buraya kadar her sey normal olay simdi basliyor. Hepsiburadayi arayip iptal etsem kredi kartina ne zaman yansir vs. diye sorarken bir engel ile karsilasiyorum: siparis hazirlaniyor asamasina gectigi icin kargoya verilmeden hicbir sekilde iptal edilemiyor. Yani anlaycaginiz incehesap musterisini cok guzel sekilde kaziklamis bulunuyor. Kendi siteleri uzerindeki indirimden faydalanmamam icin 45k odedigim siparisi iptal etmemem icin siparisi bu duruma getiriyorlar. 1 aydir falan pc almak icin arastirma vs. yapiyorum hangi modeli alsam falan heyecanli hevesli bir sekilde zaten yillardir da pc almaya calisiyorum bugun hevesle aldim aksamina bu olayi yasadim ne pc hakkinda bir hevesim kaldi ne pcyi kullanma hevesim her seyi kursagimda biraktilar hakkimi hicbir sekilde helal etmiyorum hu firmayada lanet olsun asla alisveris yapmiyoru. bir daha. Canim yandi valla 3k bosu bosuna giti icimi size dokmek istedim gece gece uyku bile girmiyor gozume :(
İncehesaptan daha önce alışverişlerim oldu. Kendilerini hiç sevmem. Ama burada ki durum HepsiBurada kaynaklı bir durum. İnceHesaplık bir problem yok.

Top Bottom