İNCEHESAP HAZIR SİSTEM EKSİK PARÇA GÖNDERDİ

ErdemmK

80+
Reaksiyon skoru
161
Geçtiğimiz hafta yiğenim için hazır sistem siparişi verdim ve bugün kargodan teslim. Kutuyu açtım, kasayı çıkarttım ve ekran kartını takacakken bir baktım ssd yok. Acaba kutusunda mı diye kontrol ettim hayır yok. SSD yi takmayı unutmuşlar. 30 dakikadır müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum. Bakalım neler olacak...

Ekler

• 20251013_104840.webp
    20251013_104840.webp
    1.3 MB · Hit: 54
Umarım açarken video ya almışsınızdız.

Kutuda hasar yoktu ve böyle bir şey yaşanacağı aklıma gelmedi almadım :(
Keşke video çekseydiniz direkt ispat olurdu, uğraştıracaklar anlaşılan...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Incehesapa ulaşınca sonuç hakkinda etiketleyip bilgilendirme yapar mısınız.

Geçtiğimiz hafta yiğenim için hazır sistem siparişi verdim ve bugün kargodan teslim. Kutuyu açtım, kasayı çıkarttım ve ekran kartını takacakken bir baktım ssd yok. Acaba kutusunda mı diye kontrol ettim hayır yok. SSD yi takmayı unutmuşlar. 30 dakikadır müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum. Bakalım neler olacak...
aynısını bir arkadaş vatanla yaşamıştı demonte seçeneğini seçmiş ve ssd gelmediğini ispatlayamamıştı sonrasında ne oldu bilmiyorum bu tarz hazır sistemlerde monteli gelse bile mutlaka ama mutlaka video kaydı alarak açın uğraşırsınız çoooooook

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Şimdi görüştüm müşteri hizmetleri ile. Durumu anlattım, destek kaydı oluşturdu montaj birimini ssd nin seri numarasından kontrol edeceklerini eğer orada kaldıysa gönderileceğini söyledi. @HacıSOFU

Şimdi görüştüm müşteri hizmetleri ile. Durumu anlattım, destek kaydı oluşturdu montaj birimini ssd nin seri numarasından kontrol edeceklerini eğer orada kaldıysa gönderileceğini söyledi. @HacıSOFU
Eğer başka kasaya takmadılarsa bulunur.

Çok mantıklı hareket :) Bu sistemleri ssd takmadan nasıl test ediyorlar yalan dolan.

Geri