ekran kartı demonte gelir tekMerhaba incehesap tan sistem alan arkadaşlar bütün parçalar kasanın içinde toplumu geliyor acaba
Evet kasaya monte şekilde getiriyorlar,ama ekran kartı hasar almasın diye ayrıca getiriyorlar senin takman gerekiyor.Merhaba incehesap tan sistem alan arkadaşlar bütün parçalar kasanın içinde toplumu geliyor acaba
incehesap çok güvenilir değil başka bir yerden alabiliyorsan ordan alMerhaba incehesap tan sistem alan arkadaşlar bütün parçalar kasanın içinde toplumu geliyor acaba
Neden güvenilir değil?incehesap çok güvenilir değil başka bir yerden alabiliyorsan ordan al
hem şikayetvar.com hem bu forumda hemde başka forumlarda okuduğum şeyler bana güven vermedi güvenilir olduğunu düşünmüyorumNeden güvenilir değil?
Ben kaç kez oradan ürün aldım ama daha bir sıkıntı yaşamadım. Müşteri hizmetlerine geç ulaşmak dışında.incehesap çok güvenilir değil başka bir yerden alabiliyorsan ordan al
ben gördüklerime dayanarak yazdım daha geçen günlerde incehesap hakkında iç açıcı olmayan şeyler yazıldı bu forumdaBen kaç kez oradan ürün aldım ama daha bir sıkıntı yaşamadım. Müşteri hizmetlerine geç ulaşmak dışında.