X xCostra 80+ Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim batu 2 Temmuz 2020 #1 incehesap hazir sistem aldim ve 8 gündür bekliyorum gelmesini , gelmeden bir kac parcayi değiştirmek istiyorum bu mümkünmu
incehesap hazir sistem aldim ve 8 gündür bekliyorum gelmesini , gelmeden bir kac parcayi değiştirmek istiyorum bu mümkünmu
Efesevgili 80+ Bronze Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1,110 Dahası Reaksiyon skoru 479 İsim Efe sevfili 2 Temmuz 2020 #2 xCostra yazmış: incehesap hazir sistem aldim ve 8 gündür bekliyorum gelmesini , gelmeden bir kac parcayi değiştirmek istiyorum bu mümkünmu Devamı için tıklayın... Zannetmiyorum
xCostra yazmış: incehesap hazir sistem aldim ve 8 gündür bekliyorum gelmesini , gelmeden bir kac parcayi değiştirmek istiyorum bu mümkünmu Devamı için tıklayın... Zannetmiyorum
robin 80+ Silver Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4,736 2 Temmuz 2020 #3 Müşteri hizmetlerini ara bir ihtimal olabilir.
terebayt 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 7,070 Dahası Reaksiyon skoru 4,518 İsim Abdullah Furkan Coşgun 2 Temmuz 2020 #4 Yapacaklarını sanmam çünkü büyük ihtimalle kargoya verilmiştir zaten kargoya verilmese bile sipariş verdikten sonra parça değiştiremiyorsun ancak iptal edip ya da iade edip yeni parça alabilirsin.
Yapacaklarını sanmam çünkü büyük ihtimalle kargoya verilmiştir zaten kargoya verilmese bile sipariş verdikten sonra parça değiştiremiyorsun ancak iptal edip ya da iade edip yeni parça alabilirsin.