Mamyy
80+ Silver
Neye güldün ?Battle net
Neye güldün ?Battle net
Hangi oyun?Arkadaşlar yok ya, hiçbir yerde kullanamadım nasıl bir kod anlamadım ki. Random harf yazıp oyun kodu diye mi yutturdular anlamadım ki.
Bize ver biz hallederiz. Şaka bir yana incehesap desteğe mesaj yaz.Arkadaşlar yok ya, hiçbir yerde kullanamadım nasıl bir kod anlamadım ki. Random harf yazıp oyun kodu diye mi yutturdular anlamadım ki.
Oyun ismi yok ki, yazdım adamlara dönüş bile yapmadılar daha. Kodu sallayıp kaçtılar. denemediğim oyun platformu kalmadı.Hangi oyun?
Üyelik açıp deniyorum şimdi.Bize ver biz hallederiz. Şaka bir yana incehesap desteğe mesaj yaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Batlle.neti denedin mi? Çünkü 5600XT aldığında 2 oyundan birini veriyorlar ya Godfall ya da WoW onlar için Epic ya da Battle.net olması lazım.
Battle.Net veya Epic Games olması lazımOyun ismi yok ki, yazdım adamlara dönüş bile yapmadılar daha. Kodu sallayıp kaçtılar. denemediğim oyun platformu kalmadı.
Üyelik açıp deniyorum şimdi.
nvidia diyorum sana da umrunda değil pekArkadaşlar yok ya, hiçbir yerde kullanamadım nasıl bir kod anlamadım ki. Random harf yazıp oyun kodu diye mi yutturdular anlamadım ki.
Nasıl? benim kartım asus dual 5600xt emin misin onunla bağlantılı olduğuna? Sitesinin adresini atar mısın?nvidia diyorum sana da umrunda değil pek
Yok olmadı ikisi de, her tarafda denedim. Bunun altında dandik bir oyun çıkarsa incehesaba küfürlerimi sunacağım. Şuna bak ya.Battle.Net veya Epic Games olması lazım
kardeşim ekran kartınla alakası yok nvidianın sitesinden veya geforce experience programından aktifleştirebilirsin koduNasıl? benim kartım asus dual 5600xt emin misin onunla bağlantılı olduğuna? Sitesinin adresini atar mısın?
Yok olmadı ikisi de, her tarafda denedim. Bunun altında dandik bir oyun çıkarsa incehesaba küfürlerimi sunacağım. Şuna bak ya.