Incehesaptan aldigim hazir sistemin ekran kartı acik geldi

Cupra

80+
Reaksiyon skoru
21
Dostlar incehesaptan sistem aldim hazir sistem 5060 ın kutusundaki guvenlik etiketi kesikti ve kartın posetindeki etiket acilmisti kart temiz duruyor jelatinleri ustune sizce kullanayim mi iade mi edeyim

test edilip gönderiliyor hazır sistemler normaldir özellikle montajlı istediysen

Dostlar incehesaptan sistem aldim hazir sistem 5060 ın kutusundaki guvenlik etiketi kesikti ve kartın posetindeki etiket acilmisti kart temiz duruyor jelatinleri ustune sizce kullanayim mi iade mi edeyim
Hocam test edip geri koyuyorlar kutuya iade etme

kendinmi topladın yoksa onlara mı toplattın

Kasaya taktılar test ettiler sonra kutusuna koydular.
TAMAMEN NORMAL.

hazır sistem aldığında tüm parçalar takılı gelir sadece ekran kartı ayrı gelir o da dişleri kırılır diye, jelatininin açılmış olması iyi bir şey demekki kontrol etmişler kurulumunu yapıp test yapmış demektir.

Onlara toplattim montaj istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

test edilip gönderiliyor hazır sistemler normaldir özellikle montajlı istediysen
Hocam test edip geri koyuyorlar kutuya iade etme
Kasaya taktılar test ettiler sonra kutusuna koydular.
TAMAMEN NORMAL.
Hocalarim sagolun karti taktim fotograf ekledim dogru takmismiyim bi bakarmisiniz bide anakartin kutusundan bayagi vida ve ufak kablo cikti onlari nereye takacagim bide galiba ssdnin kapagi varmis onudami takmam lazim bide gpu yu 1 tane fise taktim kablonun diger ucunu nereye takacagim

Ekler

• 1000034156.webp
    1000034156.webp
    790.5 KB · Hit: 29
  • 1000034157.webp
    1000034157.webp
    749.6 KB · Hit: 29
  • 1000034158.webp
    1000034158.webp
    1.2 MB · Hit: 28
  • 1000034159.webp
    1000034159.webp
    739.6 KB · Hit: 26
  • 1000034161.webp
    1000034161.webp
    500.9 KB · Hit: 27
  • 1000034163.webp
    1000034163.webp
    1 MB · Hit: 29
Onlara toplattim montaj istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocalarim sagolun karti taktim fotograf ekledim dogru takmismiyim bi bakarmisiniz bide anakartin kutusundan bayagi vida ve ufak kablo cikti onlari nereye takacagim bide galiba ssdnin kapagi varmis onudami takmam lazim bide gpu yu 1 tane fise taktim kablonun diger ucunu nereye takacagim
Hocam doğru takmışsın.

Anakart kutusundan ve kasa kutusundan çıkan fazla vidalar yedek gibi düşün bir yere takmana gerek yok.

Hazır sistem aldığında ısı testleri ve diğer testler yapıldığı için sistemi kurarken jelatinler ekran kartı üzerinden sökülür, daha sonra sistem sorunsuzsa hasar görmesin diye ekran kartı kulanıp ayrıca kargoya koyulur.

Bir sorun yok yani

Hocam doğru takmışsın.

Anakart kutusundan ve kasa kutusundan çıkan fazla vidalar yedek gibi düşün bir yere takmana gerek yok.

Hazır sistem aldığında ısı testleri ve diğer testler yapıldığı için sistemi kurarken jelatinler ekran kartı üzerinden sökülür, daha sonra sistem sorunsuzsa hasar görmesin diye ekran kartı kulanıp ayrıca kargoya koyulur.

Bir sorun yok yani
Hocam peki su kabloyu kullaniyormuyuz bide 1 tane soketi gpuya taktim digeri bosta kaldi biyere takiyormuyuz

Ekler

• 1000034171.webp
    1000034171.webp
    467.9 KB · Hit: 8
  • 1000034173.webp
    1000034173.webp
    414.6 KB · Hit: 8
Hocam peki su parcanin ve onceki fotoda attigim kablonun ne ise yaradigini biliyormusunuz
CPU soğutucu braketi, kasada kule tipi olduğu için sökülmüş, bu da önemli değil. İlk kablo ise sata kablosu, senin sistemde m2 ssd var muhtemelen, o da önemli değil.

CPU soğutucu braketi, kasada kule tipi olduğu için sökülmüş, bu da önemli değil. İlk kablo ise sata kablosu, senin sistemde m2 ssd var muhtemelen, o da önemli değil.
O zaman fise takiyorum hocam hersey tamam gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,816
Üyeler
184,503
Son üye
Cashback.1
Geri