Hocam test edip geri koyuyorlar kutuya iade etmeDostlar incehesaptan sistem aldim hazir sistem 5060 ın kutusundaki guvenlik etiketi kesikti ve kartın posetindeki etiket acilmisti kart temiz duruyor jelatinleri ustune sizce kullanayim mi iade mi edeyim
kendinmi topladın yoksa onlara mı toplattınDostlar incehesaptan sistem aldim hazir sistem 5060 ın kutusundaki guvenlik etiketi kesikti ve kartın posetindeki etiket acilmisti kart temiz duruyor jelatinleri ustune sizce kullanayim mi iade mi edeyim
Onlara toplattim montaj istedimkendinmi topladın yoksa onlara mı toplattın
test edilip gönderiliyor hazır sistemler normaldir özellikle montajlı istediysen
Hocam test edip geri koyuyorlar kutuya iade etme
kendinmi topladın yoksa onlara mı toplattın
Hocalarim sagolun karti taktim fotograf ekledim dogru takmismiyim bi bakarmisiniz bide anakartin kutusundan bayagi vida ve ufak kablo cikti onlari nereye takacagim bide galiba ssdnin kapagi varmis onudami takmam lazim bide gpu yu 1 tane fise taktim kablonun diger ucunu nereye takacagimKasaya taktılar test ettiler sonra kutusuna koydular.
TAMAMEN NORMAL.
Hocam doğru takmışsın.Onlara toplattim montaj istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocalarim sagolun karti taktim fotograf ekledim dogru takmismiyim bi bakarmisiniz bide anakartin kutusundan bayagi vida ve ufak kablo cikti onlari nereye takacagim bide galiba ssdnin kapagi varmis onudami takmam lazim bide gpu yu 1 tane fise taktim kablonun diger ucunu nereye takacagim
Hocam peki su kabloyu kullaniyormuyuz bide 1 tane soketi gpuya taktim digeri bosta kaldi biyere takiyormuyuzHocam doğru takmışsın.
Anakart kutusundan ve kasa kutusundan çıkan fazla vidalar yedek gibi düşün bir yere takmana gerek yok.
Hazır sistem aldığında ısı testleri ve diğer testler yapıldığı için sistemi kurarken jelatinler ekran kartı üzerinden sökülür, daha sonra sistem sorunsuzsa hasar görmesin diye ekran kartı kulanıp ayrıca kargoya koyulur.
Bir sorun yok yani
Ekran kartı tek 8 pin girişli hocam, diğer kablo boşta takmana gerek yokHocam peki su kabloyu kullaniyormuyuz bide 1 tane soketi gpuya taktim digeri bosta kaldi biyere takiyormuyuz
CPU soğutucu braketi, kasada kule tipi olduğu için sökülmüş, bu da önemli değil. İlk kablo ise sata kablosu, senin sistemde m2 ssd var muhtemelen, o da önemli değil.Hocam peki su parcanin ve onceki fotoda attigim kablonun ne ise yaradigini biliyormusunuz
O zaman fise takiyorum hocam hersey tamam gibiCPU soğutucu braketi, kasada kule tipi olduğu için sökülmüş, bu da önemli değil. İlk kablo ise sata kablosu, senin sistemde m2 ssd var muhtemelen, o da önemli değil.