Neler Yeni

(İNCELEME) Arctis 5

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Evet çoğu forumda tartışmalara neden olan Arctis 5 e bugün yakından bakacağız.

konfor:
konfor konusunda hiçbir kulaklık Arctis 5 le kapışamaz konfor arıyorsanız tam sizlik bir kulaklık kendisi.

Engine:
Engine kısmında hiçbir sorun yok uygulaması gayet anlaşılır.

Mikrofon:
Mikrofon konusunda hiçbir sorun yaşamadım mikrofonu gayet başarılı arka planda sesler var ise çok iyi bir şekilde sizin sesinizle arkadaki sesi ayırıp arkadaki sesi yok edebiliyor sonuç olarak mikrofonu gayet BAŞARILI

SES:
Tartışmalar tam olarak burada başlıyor. Sesinin az olduğunu 40mm sürücüler yetersiz vs. tarzında şikayetler var. Ama kullandığım süre boyunca hiçbir sorun yaşamadım müzik kısmında çok tatmin etmiyor ama sonuç olarak bu bir oyun kulaklığı ve oyunlarda çok iyi bir performans veriyor. Zaten alırken de böyle bir beklenti içersinde değildim. O iş için JBL500BT kullanıyorum ve gayet memnunum.Konumuza dönelim şimdi. Sesi az diyenler büyük ihtimalle USB ile bağladığında Game Chat Balance butonundan hafif Chat e doğru çevirdi ve bu nedenle sesler az geliyor dediler. 7.1 den zaten aşırı bir beklenti içersinde olunamaz bu fiyatlarda ama daha önce kullandığım 7.1 lerden daha iyiydi zaten bu konuda DTS X 7.1 e normalden daha iyi deniyor ki bende öyle düşünüyorum. Müzikte dinlenmez demiyorum aşırı bir müzik hayranlığınız yoksa sizi tatmin edecektir ama öyle aman aman bir performansı yok müzik konusunda. Oyun kısmında hiçbir eksisi yok.

Genel Değerlendirme:
Sonuç olarak oyun için kesinlikle alınabilecek bir kulaklık hele ki saatlerce başında bilgisayarın duruyorsanız. Sadece müzik için alınmaz. Her ikisi için de alınır mı diye sorarsanız evet alınabilir. Ben çok memnun kaldım illa ki eksi verelim der iseniz USB kablosunda Balance Butonu uzun süre kullanınca çok ama çok az bir şekilde ısınıyor beni hiç etkilemedi ama illa ki eksi yazalım derseniz bu söylenebilir. Sonuç olarak gönül rahatlığıyla alınabilecek bir kulaklık olup forum içerisinde kesinlikle tavsiye edilebilir.

İnşallah yararlı bir konu olup sizin hoşunuza gitmiştir. Hatam var ise affedin.

@Yasin Çelik hocam rahatlıkla tavsiye edebilirsin artık.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Eline sağlık, güzel konu ama rehber değil de, daha çok inceleme gibi olmuş.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam onu nasıl yapıyorum haklısın ama o sarı şekilde inceleme nasıl yapılıyor

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Güzel bir inceleme olmuş hocam elinize sağlık. Keşke fiyatı bir tık daha ucuz olsa. 😊

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru