Münir_Sabri
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Münir Sabri Çetin
Lol oynamayı seven birisiyim, lol hilelerinden r3nzskin hilesini indirip kendime kostüm ayarliyacaktim her zamanki gibi ama bu sefer indirecegim zaman bir youtube videosundan girip oradan linke gidip indirdim (orijinal sitesinden değil yani). İndirdikten sonra bilgisayarım arada bir ekranını resmen kitlemeye başladı bu kitlemeden kast ettiğim şey bilgisayar ekranı siyah ekran oluyor klavye mouse vb şeyler çalışmıyor herhangi bir ses gelmiyor sadece bilgisayarın fan sesleri ve güç tusundaki bilgisayar açık işareti kalıyor. Bu olay olduğu sırada telefonumdaki şebeke bağlantısı gitti, bayağı bi korktum ardından belli bir süre sonra bu sorunu düzelttim. Akşam arkadaşım bana "kanka senin hesabı hacklemisler" diye bir mesaj yazdı bende şaşırdım büyük ihtimalle indirdiğim dosyadan diye düşündüm hepsinin aynı anda olması tesadüf olamaz sonuçta. Bilgisayara tekrar girdigimde bütün steam eşyalarım satılmış sadece 40 cent kalmıştı. Ayrıca bütün arkadaşlarıma bir link gönderilmiş büyük ihtimalle onlarda oltaya düşürülmeye çalışılmıştı hepsine yazdım onlarda bir problem yok çok şükür. Ardından bilgisayarı eskiden benimde orada çalıştığım güvenilir bir bilgisayarcıya götürdük, virüs var dedik bilgisayarcı bilgisayara format attı (ne tür attığını bilmiyorum) çok şükür kurtulduk derken bilgisayarı evde yine açınca eskisi gibi ekran siyah kalmaya oyunun veya videonun herhangi bir eylem yapmazken boş ekranda bile dondugunu hata verdiğini gördük sonra buraya yazmak aklıma geldi yardımcı olabilir misiniz bu konu hakkında? Şimdiden teşekkür ederim
Not: Bu videodan indirmiştim
Not: Bu videodan indirmiştim
Son düzenleme: