Neler Yeni

Indirilenler kısmında ki herseyım silindi

Mamiss7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mami
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Eve geldim actım pc yi daha dün gece hersey normalken simdi İndirilenler kısmında ki hic bir seyı göremiyorum ya silindi yada baska bir yere tasındı mı noldu amkkk

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
kaanzi
Eve geldim actım pc yi daha dün gece hersey normalken simdi İndirilenler kısmında ki hic bir seyı göremiyorum ya silindi yada baska bir yere tasındı mı noldu amkkk
depolama ayarlarından yanlışlıkla silmiş olabilirsin mi? eğer akıllı depolama açıksa belki kendisi silmiştir

Mamiss7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mami
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
depolama ayarlarından yanlışlıkla silmiş olabilirsin mi? eğer akıllı depolama açıksa belki kendisi silmiştir
akıllı de
adepolama ayarlarından yanlışlıkla silmiş olabilirsin mi? eğer akıllı depolama açıksa belki kendisi silmişt
akıllı depoloma acıkta bugüne kadar hıc böyle birsey olmadı bende silmedim ki dün gece her zman yaptıgım wintoys tan gereksiz dosyalar seçeneğinden her seyı sil yapmıstım her zaman yaptığım gibi o anlarda da her sey yerindeydi okuldan bir geldim actım her sey kendi kendine yok
depolama ayarlarından yanlışlıkla silmiş olabilirsin mi? eğer akıllı depolama açıksa belki kendisi silmiştira

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,884
İsim
Lokman Doğan
pp şahane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular