AC de 140TL fark var arada.2042 yi yerin dibine soktulardi. Yorumlar full olumsuz. Tabi ben oynamadim ama oynayanlarin yorumuna göre alınmaz gibi duruyor. Steamdeki mağaza sayfasından yorumlara göz atınız.
Diğer oyunlar güzel. AC oyunlarını ultimate sürümü alabilirsin.
EA Playde var sanırım ama 10 saat olmuyor mu?BF2042 hiç tutmadı. 3-5 aya GamePass'e gelir. Boşa para verme.
EA Play Pro ile var. Standart EA Play'e daha gelmedi.AC de 140TL fark var arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
EA Playde var sanırım ama 10 saat olmuyor mu?
Metro Exodus bedava resmen, kesinlikle değerBu oyunlar alamay değer mi bu fiyata
BF 2042 hariç kesinlikle değer.
BF hariç evet, değer.
2042 yi yerin dibine soktulardi. Yorumlar full olumsuz. Tabi ben oynamadim ama oynayanlarin yorumuna göre alınmaz gibi duruyor. Steamdeki mağaza sayfasından yorumlara göz atınız.
Diğer oyunlar güzel. AC oyunlarını ultimate sürümü alabilirsin.
değer ama bf olamaz
Bence susun sinir küresi baş harfi H olan ve iki kelimeli şahsiyet birazdan yağdırır fenan söyledim ben.Ben online, multiplayer oyunlarla pek aram olmadığı için önermezdim BF 2042'yi. İncelemelerine de baktım geneli olumsuzdu beğenilmemiş. Metro Exodus arkadaşında dediği gibi bedava kesin al. AC Valhalla'da iyi fiyat uzun saatler oynayabileceğin iyi oyundur. Far Cry 6'nın incelemelerine baktım genel olarak eski Far Cry oyunlarıyla aynı demişler. O Yüzden pek beğenilmemiş. Oyun zaten çıkalı çok olmadı, bence daha çok indirime girer gibime geliyor. Ama Far Cry oyunlarını çok seviyorsan alabilirsin. Fiyat 60 TL kuponla uyguna geliyor.
Herkes fikrini söylemiş. Kimseye susun demeye hakkın yok. Sende kendi fikrini belirt. Bu kadar basit.Bence susun sinir küresi baş harfi H olan ve iki kelimeli şahsiyet birazdan yağdırır fenan söyledim ben.
Bu arada bir AAA oyun fiyatına 4 AAA oyun bence değer.