Neler Yeni

Öneri İNDİRİMDEN HAWK FAB V6 KOLTUK ALDIM?

Ysuflix

80+ Gold

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Ahmet
Bu indirim değil normal fiyatı. Hayırlı olsun.

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu indirim değil normal fiyatı. Hayırlı olsun.
teşekkürler hocam. amazonda fırsat yazıyor o açıdan söyledim bütçe max 6 zaten daha iyisi gelir miydi bilmiyorum sence gelir miydi?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,472
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Amazonda 5800 TL'ye düşmüş ocak ayı başı koltuk almayı düşünüyordum bütçe max 6k dı bu paraya bundan iyisini bulamadım fikirleriniz nelerdir?
hayırlısı olsun - yanlarını bilerek kullan 3. senesi olucak benimkinin artık az daha dayansın diye uğraşıyorum.
1. si boyun yastığı sert
2. si bel yastığı araya kaçıyor
3. sü gıcırdama sesi olabilir kalıplı biriysen mekanizma yağlaması yapman gerekli onda sonrasında o sorun çözülüyor.
4. sü koltukta çok yatma yada çok arkaya baskı yaparak yaslanma mekanizmayı kırarsın uzun vadede.
Bunlar harici terleme yaşadım oda kişiden kişiye değişebiliyor terleyen biriysen biraz bezdirebilir seni.

Ysuflix

80+ Gold
hayırlısı olsun - yanlarını bilerek kullan 3. senesi olucak benimkinin artık az daha dayansın diye uğraşıyorum.
1. si boyun yastığı sert
2. si bel yastığı araya kaçıyor
3. sü gıcırdama sesi olabilir kalıplı biriysen mekanizma yağlaması yapman gerekli onda
4. sü koltukta çok yatma yada çok arkaya baskı yaparak yaslanma mekanizmayı kırarsın uzun vadede.
teşekkür ederim hocam. ne kadar ekmek o kadar köfte. zio falan almış başını gidiyo fiyatları. 3 yıl gayet iyi bence. yağlama falan hallederim kalıplıyım biraz. yatma fonksiyonunu asla kullanmam çok yatırmam üzülürüm hem vida yerlerindeki gerilime hem mekanizmaya :D genel olarak normal yaslanarak kullanırım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,472
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ne kadar ekmek o kadar köfte. zio falan almış başını gidiyo fiyatları. 3 yıl gayet iyi bence. yağlama falan hallederim kalıplıyım biraz. yatma fonksiyonunu asla kullanmam çok yatırmam üzülürüm hem vida yerlerindeki gerilime hem mekanizmaya :D genel olarak normal yaslanarak kullanırım.
ya tabi ekmek köfte olayı ama dediğim gibi yatırmasan bile sabitleme mekanizması açıkken çok çok yaslanayım deme çok baskı yapmadan yaslanırsan götürür seni ben 2 sene rahat yağlayarak kullandım sonra sağdaki mekanizma alt süngerin içinde kırıldı arkaya doğru esnedi o yüzden sırt kısmı yükselmiyor yatık hep. az daha dayansın 3 taksit ikea markus alıcam. aldığımda bi inceleme gelir :D

Ysuflix

80+ Gold
ya tabi ekmek köfte olayı ama dediğim gibi yatırmasan bile sabitleme mekanizması açıkken çok çok yaslanayım deme çok baskı yapmadan yaslanırsan götürür seni ben 2 sene rahat yağlayarak kullandım sonra sağdaki mekanizma alt süngerin içinde kırıldı arkaya doğru esnedi o yüzden sırt kısmı yükselmiyor yatık hep. az daha dayansın 3 taksit ikea markus alıcam. aldığımda bi inceleme gelir :D
zaten piyasada bu banttaki çoğu koltuğun montajı, mekanizması, özellikleri aynı. mekanizma kırılsa da değiştiririm önemli olan koltuğun kendi içinin vida yerlerinin zarar görmemesi bence. 2 sene rahat çıkarsın bana yeter fazlasını beklemem 1.88/99 kgyim :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,472
İsim
Emre
Discord
necromancerr
zaten piyasada bu banttaki çoğu koltuğun montajı, mekanizması, özellikleri aynı. mekanizma kırılsa da değiştiririm önemli olan koltuğun kendi içinin vida yerlerinin zarar görmemesi bence. 2 sene rahat çıkarsın bana yeter fazlasını beklemem 1.88/99 kgyim :D
2 sene çıkarır ya vida yerleri sağlam zarar görmüyorda özellikle arka tarafa dikkat et ben alt mekanizmayı bu yatma sebebinden 1 kez değiştirdim mekanizma kırıldı garanti sağolsun direk yenisini gönderdi eskisinide geri istediler gönderemedim hiçbir kutuya sığmıyordu.

Top Bottom