shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,922
aynen ona özel buna özel troy desen tırt.o fiyat visa kredi kartı yada banka kartı olanlara özeldi ben alamadım master kart oldugu için
aynen ona özel buna özel troy desen tırt.o fiyat visa kredi kartı yada banka kartı olanlara özeldi ben alamadım master kart oldugu için
Hocam bende telefon bakıyorum 2 gün sonra fiyat iner gibi. Normalde S serisi cihaz alacakken şuan 16e kafamı karıştırıyor. Şuan tam bindirme zamanı 6-13 kasım arası düşürürler bence.
Hesaplara 1000TL kupon verir onun hesabını yapıyordur baktığım tablete de 1000TL koymuş.kasımın 1 inden belli 39.399 olan iphone 16e ye bügün indirime zam koyarak 40k ya çıkarmışlar allah belanızı versin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bekleyecegim ama belamı okudum zatenHocam bende telefon bakıyorum 2 gün sonra fiyat iner gibi. Normalde S serisi cihaz alacakken şuan 16e kafamı karıştırıyor. Şuan tam bindirme zamanı 6-13 kasım arası düşürürler bence.
belamı okudum ben bekleyip görecegiz yapılan büyük ayıpHesaplara 1000TL kupon verir onun hesabını yapıyordur baktığım tablete de 1000TL koymuş.
tüm markaların işleyişi böyle.kasımın 1 inden belli 39.399 olan iphone 16e ye bügün indirime zam koyarak 40k ya çıkarmışlar allah belanızı versin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
tüm markaların işleyişi böyle bir cevap nasıl olabilir hocam allah rızası için indirime zam koyma nedir bu telefonun zaten fiyatı 39.999 zaten hb nin yaptıgı 250 tl premium indirimi + 250 tl kupon veriyordu 39.399 a geliyordu şimdi 40k 250 tl kupon 39.899 a geliyor kafadan 500 tl gizli zam yapılmış demek saçmalıgın daniskasıtüm markaların işleyişi böyle.
hocam ben markaları savunmuyorum hepsi böyle diyorum.tüm markaların işleyişi böyle bir cevap nasıl olabilir hocam allah rızası için indirime zam koyma nedir bu telefonun zaten fiyatı 39.999 zaten hb nin yaptıgı 250 tl premium indirimi + 250 tl kupon veriyordu 39.399 a geliyordu şimdi 40k 250 tl kupon 39.899 a geliyor kafadan 500 tl gizli zam yapılmış demek saçmalıgın daniskası
Abdullah reise desen ya Honor 400 için bi indirim talep etse11.11 daha tam olarak başlamadı 1-2 güne muhtemelen fiyatı düşecektir ama telefonlarda zaten çok bir indirim olmaz genelde.