Neler Yeni

İndirimlerrrrrrr devam mı ?

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Beyler sizce teknoloji indirimleri devam eder mi ? Yoksa gerekli malzemeleri bian önce almak mı mantıklı ?

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Attila Alpaslan
Beyler sizce teknoloji indirimleri devam eder mi ? Yoksa gerekli malzemeleri bian önce almak mı mantıklı ?
Ben indirimdeki parçaları topluyorum, fırsat ürünlerinden oluşan sistem kuruyorum yani. Şuan indirimde olan parçalar alınır bence. Çok aman aman indirimler olacağını da düşünmüyorum şahsen.

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben indirimdeki parçaları topluyorum, fırsat ürünlerinden oluşan sistem kuruyorum yani. Şuan indirimde olan parçalar alınır bence. Çok aman aman indirimler olacağını da düşünmüyorum şahsen.
Sen hangilerini aldın hocam aynı kasayı mı topluyoz yoksa :D

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Attila Alpaslan
Sen hangilerini aldın hocam aynı kasayı mı topluyoz yoksa :D
Anakarta kesin karar verdim, MSI B650M Gaming Plus bunu alacağım. Geri kalanlar 7800x3d ile 4070 Ti Super, RAM sıvı soğutma falan onları da gaming gecesinde falan kapmayı düşünüyorum. Kasa konusunda hâlâ karar veremedim, Corsair iCue 4000x olabilir yada H5 Flow, siz ne düşünüyorsunuz kasa hakkında?

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Anakarta kesin karar verdim, MSI B650M Gaming Plus bunu alacağım. Geri kalanlar 7800x3d ile 4070 Ti Super, RAM sıvı soğutma falan onları da gaming gecesinde falan kapmayı düşünüyorum. Kasa konusunda hâlâ karar veremedim, Corsair iCue 4000x olabilir yada H5 Flow, siz ne düşünüyorsunuz kasa hakkında?
Ben Corsair 4000D Airflow aldım hocam ya şuan için bence fiyat/performans
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek eksik yanı üst havalandırma desteği

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Attila Alpaslan

Tek eksik yanı üst havalandırma desteği
Evet ya 360MM takılsa çok daha güzel olurdu.

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Anakartı niye B650M Gaming Plus karar verdin hocam Tomahawk daha iyi değil mi ?

Eğer hocam benim kasadan almıcaksan Lian Li Lancool 3 bunu öneririm kasa alsam ben suan bunu alırdım

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Evet ya 360MM takılsa çok daha güzel olurdu.
Ben sıvı soğutucu LF3 240mm aldım en performanslı olacağını düşündüğüm için şimdilik yeterli diye düşünüyorum sence hocam

Aradaki fiyat farkından dolayı öyle yaptım, hem Tomahawk'a gerek yok benim için.
Tomahawk bazen cok iyi fiyata düşüyor hocam geçen hafta heryerde cok iyi indirim vardı karttan dolayı alamadım. Şimdi alacam o fiyata bulamıyorum birisi düşürse hemen onuda alacağım.

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Attila Alpaslan
  • Beğen
Reaksiyonlar: Qpre

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Geçen gaming gecesinde Kingston SSD indirime girmiş kaçırmışım bu hafta direk bekleyeceğim umarım gene indirime girer

Yeter yeter sıkıntı yok, ben https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CWGNQSC6/ref=sw_img_1?smid=AIAOKQBMTXAP&psc=1 bunu alacağım. LCD ekran olmasını çok istiyordum ama en ucuz ekranlı sıvı soğutma 6-7 bin civarlarındaydı, çok sevindim buna.
Fiyat çok iyiymiş bende sizlerle konuştuktan sonra çok araştırdım sıvı soğutma Deepcool için çok iyi yorumlar var tek eksisi yorumlardan anladığım fazla kullanımda ses olayı benim için sıkıntı yok diyorsan yorumlar değerler çok iyi duruyor.

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Attila Alpaslan
Geçen gaming gecesinde Kingston SSD indirime girmiş kaçırmışım bu hafta direk bekleyeceğim umarım gene indirime girer

Fiyat çok iyiymiş bende sizlerle konuştuktan sonra çok araştırdım sıvı soğutma Deepcool için çok iyi yorumlar var tek eksisi yorumlardan anladığım fazla kullanımda ses olayı benim için sıkıntı yok diyorsan yorumlar değerler çok iyi duruyor.
Evet bazı kişiler pompanın çok sesli olduğunu söylüyor, bir inceleme izledim oradada gösteriyor sesini ama benim için sıkıntı değil, şuanki külüstür zaten öyle bir bağırıyor ki, alışkınım yani :D

Kingston KC3000 değil mi, bir süredir gözlemliyorum her gaming gecesinde indirime giriyor o, merak etmeyin. Bende zaten SSD var eski bilgisayardan yenisine geçireceğim direkt.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Yeter yeter sıkıntı yok, ben https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CWGNQSC6/ref=sw_img_1?smid=AIAOKQBMTXAP&psc=1 bunu alacağım. LCD ekran olmasını çok istiyordum ama en ucuz ekranlı sıvı soğutma 6-7 bin civarlarındaydı, çok sevindim buna.
LF2 420 falan vardı cok iyi fiyat tükenmiş Arctic istersen burası yetkili satıcı gözüküyor hocam kafana yatarsa bak istersen

Evet bazı kişiler pompanın çok sesli olduğunu söylüyor, bir inceleme izledim oradada gösteriyor sesini ama benim için sıkıntı değil, şuanki külüstür zaten öyle bir bağırıyor ki, alışkınım yani :D

Kingston KC3000 değil mi, bir süredir gözlemliyorum her gaming gecesinde indirime giriyor o, merak etmeyin. Bende zaten SSD var eski bilgisayardan yenisine geçireceğim direkt.
Anladım hocam :D

Evet evet senin önerdiğin KC3000 bu hafta saat 10'da pc başında olmam lazım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,569
Üyeler
159,638
Son üye
Mcseytan
Top Bottom