Neler Yeni

🔥İndirim İndirimli Ajazz AJ159 PRO Alma Taktiği

Alhussain

80+
Arkadaşlar selam öncelikle,
Kendi yaptığım bir taktiği söylemek istiyorum.
Öncelikle Uyarım; Bu indirimler herkeste her zaman olmayabiliyor. Anlattıklarımı zaman zaman tekrar deneyebilirsiniz. Herkeste kesin olacak diye bir şey yok.

1.Adım Temu uygulaması telefonunuzda yüklüyse silin.
2.Adım Telefon tarayıcı geçmişlerinizi silebiliyorsanız tamamen silin. (Silmesenizde olur ama silerseniz şansınız artar)
3.Adım GooglePlay arama geçmişinizi silin.
4.Adım Yapabiliyorsaniz wifi'den çıkıp mobil bağlantıya geçin. Yapamıyorsanız modeminizi yeniden başlatın yeni IP adresi alın.
Daha sonra,
1 tane yeni hotmail hesabı açın.
VEYA
Telefon ayarlarınızdan;
Ayarlar>Hesaplar>Hesap Ekle>Google
Açılan ekranda aşağıdan Hesap oluştur'a tıklayıp kişisel yazanı seçin ve hesabı oluşturun.
Daha sonra aşağıda etkinlik sayfasında aj159 pro olan linklerden birisini açın, size o ürünün içinde olduğu bir çark çevirttirecek daha sonra oradan sizi Temuyu indirtmeye yönlendirecek. Oradan indirin.

1. Link:
2. Link:

Eğer indirimi hemen yapmazsa, daha sonraki teklifte bu ürünleri size gösterebilir çünkü
(2 farklı satıcı olduğu için link 2 tane, bazen birinde stok bitiyor, diğerinde oluyor. Linklerde hangisinde stok varsa oradan bakın)

Buradan istediğiniz fare modelini sepetinize atın. İndirimi linke girdiğiniz an hemen yapabilir, veya yapmayabilir.
Eğer indirim uygulamadıysa. Hiç bir şey yapmayın. Arasıra temuyu açın sepetinizdeki ürüne bakıp kapatın. Siz ürünü almadığınız için teklif vesaire gelme olasılığı var. Kredi iadesi veya özel fiyat uygulayabiliyor.

Örneğin;
Screenshot_2025-03-13-13-30-44-497_com.einnovation.temu.jpg

Screenshot_2025-03-13-14-48-31-158_com.einnovation.temu.jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,761
Üyeler
169,769
Son üye