Neler Yeni

İndirimli F/P Sistem Tavsiye???

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa uzun zamandır PC almayı bekliyorum sürekli kasımı bekle falan dediler bende bekledim artık sistem almam gerek yoksa zamlar gircek malum

Önerebileceginiz bu güzel üz.ez dediğiniz sistemler var mı??

Veya bugün daha gelecek indirimler var mı? Yani bugün vatan hariç hiç bir PC sitesinde indirim görmedim belki saati falan vardır saat gece 8'den sonra falan bildiğiniz beklediğiniz şunu bekle dediğiniz Sistem indirimler var mı????

Ekran Kartı AMD/NVDİA Fark etmez ama tabi Nvidia öncelikli F/P bir sistem arıyorum bütçem 25-35K arası ama 30'dan fazla vereceksem Bı zahmet Nvidia olsun

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Şu iki sisteme bak bakalım.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şu iki sisteme bak bakalım.
Hocam Bu 2'si ni biliyorum ama bazıları bekle çok daha güzel sistemler gelecek akşam vatanın çok iyidi falan diyince dedim belki daha güzelleride vardır

Hocam 1'ci olan bana pahalı geliyor açıkçası 30K çok ya 2'ci'de Asusun kampanyası var 1305TL geri ödeme yapıyor bu sayede 27.600TL'ye geliyor update ile 27.750TL'ye geliyor ve anakart'da 2 m.2 skoru var bilemedim 2'sininde -'si ve +'sı var kararsızım

Hocam bence 2'ci çok güzel hatta dün alacaktım ama 2 sorun var⬇️

-daha dün içinde Ryzen5 7600 vardı bu sabah Ryzen5 5 7500F'e düşürmüşler

-Kasa ve PSU markası beni itiyor bu sistemden açıkçası

(En son kullandığım PC'nin Cooler Master PSU yanmıştı burda elektrik biraz sıkıntılı bu sefer sistemin yanmasından korkuyorum PSU bu yüzden benim için önemli)

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Valla bana 1. sistem daha çok cazip geliyor açıkcası.
Hocam Bu 2'si ni biliyorum ama bazıları bekle çok daha güzel sistemler gelecek akşam vatanın çok iyidi falan diyince dedim belki daha güzelleride vardır

Hocam 1'ci olan bana pahalı geliyor açıkçası 30K çok ya 2'ci'de Asusun kampanyası var 1305TL geri ödeme yapıyor bu sayede 28.600TL'ye geliyor update ile 28.750TL'ye geliyor ve anakart'da 2 m.2 skoru var bilemedim 2'sininde -'si ve +'sı var kararsızım

Hocam bence 2'ci çok güzel hatta dün alacaktım ama 2 sorun var⬇️

-daha dün içinde Ryzen5 7600 vardı bu sabah Ryzen5 5 7500F'e düşürmüşler

-Kasa ve PSU markası beni itiyor bu sistemden açıkçası

(En son kullandığım PC'nin Cooler Master PSU yanmıştı burda elektrik biraz sıkıntılı bu sefer sistemin yanmasından korkuyorum PSU bu yüzden benim için önemli)

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Valla bana 1. sistem daha çok cazip geliyor açıkcası.
Hocam dediğim gibi 1 sistem güzel gözüküyor ama tek avantajı Kasa/PSU ve 7600 var

2'ci olanda Anakartında 2 tane m.2 var

2'ci olan Updatli hali ve 1305TL geri ödeme ile beraber 27.800TL'ye geliyor arada 1300TL 2.300TL fark var Onun 1.600TL'si ile 1TB M.2 SSD KC3000 Alırım Toplam 1.5TB ssd'im olur +800TL'de cebimde kalır
(Dediğim gibi tek sevmediğim tarafı PSU)

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam dediğim gibi 1 sistem güzel gözüküyor ama tek avantajı Kasa/PSU ve 7600 var

2'ci olanda Anakartında 2 tane m.2 var

2'ci olan Updatli hali ve 1305TL geri ödeme ile beraber 27.800TL'ye geliyor arada 1300TL 2.300TL fark var Onun 1.600TL'si ile 1TB M.2 SSD KC3000 Alırım Toplam 1.5TB ssd'im olur +800TL'de cebimde kalır
(Dediğim gibi tek sevmediğim tarafı PSU)
Dediğiniz de doğru hocam. Psusu ile ilgili olumsuz bir şey okumadım.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Dediğiniz de doğru hocam. Psusu ile ilgili olumsuz bir şey okumadım.
Aslında Evde Frisby Bir kasam var (RTX 4090 bile Sığıyor) geniş bir kasa soğutmasıda fena değil ARGB diyim acaba Aldığım Kasa Ve PSU satsam Ve o parayla Kaliteli 750W PSU alabilirim sence?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Asşında Frisby önerilmeyen bir marka :D.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Biliyom hocam ama Kasa
Asşında Frisby önerilmeyen bir marka :D.
da sorun olmaz metal sonuçta en fazla ne olur Mesh 3 önde 1 arkada toplam 4 fanlı ARGB sıradan kasa yani soğutmada bir problem görmedim şuana kadar

- Frisby kasa veya psu falan alıcağıma sandıysan yok ben sadece kasa kalcak psu'yu Corsair/Çöpler master/Fsp gibi kaliteli bir şey Alaçam işte gelen kasayı satıp

otunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ÖNER TUNÇ
Biliyom hocam ama Kasa

da sorun olmaz metal sonuçta en fazla ne olur Mesh 3 önde 1 arkada toplam 4 fanlı ARGB sıradan kasa yani soğutmada bir problem görmedim şuana kadar

- Frisby kasa veya psu falan alıcağıma sandıysan yok ben sadece kasa kalcak psu'yu Corsair/Çöpler master/Fsp gibi kaliteli bir şey Alaçam işte gelen kasayı satıp
Asus'un geri ödeme kampanyası bitti diye biliyorum. Bir kontrol edin. Hesabınızı ona göre yapın.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Biliyom hocam ama Kasa

Tabi ki hocam öyleyse yapılır, gayet mantıklı.

Top Bottom