Neler Yeni

indirimli Gta 5 alınır mı

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Xbox Store'da 200 den 90 tl ye düştü almak istiyordum fakat tam alırken kararsizlik yasamaya basladim ya pişman olup hemen sıkılırsam diye. Ayrıca çapraz platform olmadığı icin arkadaşlarımla da online oynayamiyorum. sizce bu fiyata alinir mi yoksa baska bir oyun mu almalıyım

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Xbox Store'da 200 den 90 TL ye düştü almak istiyordum fakat tam alırken kararsizlik yasamaya basladim ya pişman olup hemen sıkılırsam diye. Ayrıca çapraz platform olmadığı icin arkadaşlarımla da online oynayamiyorum. sizce bu fiyata alinir mi yoksa baska bir oyun mu almalıyım
güzel oyun alabilirsin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
tek başına sıkılırsın, pc varsa steamdan uygun olunca alırsın arkadaşlarınla da oynarsın hem

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen
Xbox Store'da 200 den 90 TL ye düştü almak istiyordum fakat tam alırken kararsizlik yasamaya basladim ya pişman olup hemen sıkılırsam diye. Ayrıca çapraz platform olmadığı icin arkadaşlarımla da online oynayamiyorum. sizce bu fiyata alinir mi yoksa baska bir oyun mu almalıyım
Yani gta 5 zamanında ücretsiz hale geldi ücretsiz alan çok insan oldu daha ucuza hesap olarak alabilirsin diye düşünüyorum

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Staamdan veya epicden al

Vitor Pereira

80+ Silver