Neler Yeni

İndirimli Ryzen 5 3600

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Arkadaşlar suan 2 parçam kaldı pc için bi harrdisk bide işlemci harddisk kolay onu sonra alsamda olur ama şu Allahın cezası r5 3600 bi indirime girmedi sırf şunun için beklıyorum 1 aydır sadece bi kere cuma indiriminde gördüm onuda tam onayladım hata verdi stok tükendi hiç indirimde yokmu arkadaşlar şu işlemci ya vallaha bıktım yanı artık şu pc yi kurmak istiyorum bi adam akıllı indirim göremedim şu bela işlemcide şuan hiç indirimde varmı arkadaşlar ya da herhangi sitede cuma indirimi hariç yakında gelecek bi indirim günü falan varmı lütfen yardımcı olun

drgustav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
gustav zappa
dostum aynı problemleri yakın geçmişte ben de yaşadım beklemeni önermem. geçen haftalarda cuma gecesi indiriminde piyasa fiyatlarının 50 tl altında satılmıştı beklemene değeceğini sanmıyorum yine de senin bileceğin iş

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum aynı problemleri yakın geçmişte ben de yaşadım beklemeni önermem. geçen haftalarda cuma gecesi indiriminde 50 TL indirimle satılmıştı beklemene değeceğini sanmıyorum yine de senin bileceğin iş
ya taksitle alacagım için eger indirimsiz alırsam çok yüksek fiyatlara gelıyor cuma indirimnde 1400 e düşmüştü uygundu benım için ama işte dediğim gibi 20 saniyede bittigi için alamadım

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka gaming gecesinde pek düşmüyor fiyatı. En iyisi akakçeden al 1550 TL falandı fiyatı.
teknobiyotikte 1570 e buldum ama taksitle alınca çok yüksek oluyo fiyatı ya gaming gecesinde iyi düşüyor aslında 1400 e düşmüştü en son keşke yetişebilseydim

Top Bottom