Neler Yeni

İngilizce eğitim kursunda C1 C2 seviye eğitim alınmalı mı?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar bugün bir İngilizce kursuna gittim. Adamlar ilk başta kur sayısı ne kadar fazla istersek o kadar fiyat düşüyorlar. Bana yapılan testte a2'den başlayabileceğimi söylediler. Benimse kafama şu takıldı. B2 düzeyi oyunlar filmler videolar ve oyundaki yabancıları rahatça anlayıp iletişim kurmak için yeterli mi yoksa C1 C2 seviyelerini de alınır mı? Çünkü b2'yi bitirmem bile şu an 9 ay demek. Sizce fazladan 6 ay ve paraya değer mi?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,034
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Aslında online olarak da eğitim alabilirsiniz. C1 C2 seviyeleri elbette iyi olacaktır ancak gerek var mı bilemedim.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Burak Taha Koca
b2 düzey bi ingilizce iyi öğrenirseniz günlük hayatta yeterli olacaktır bence.

cambly gibi online kurslarıda tavsiye ederim.

Max imre

80+ Bronze
B2'yi öğrenip sonrasında kendinizi de geliştirebilirsiniz.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar bugün bir İngilizce kursuna gittim. Adamlar ilk başta kur sayısı ne kadar fazla istersek o kadar fiyat düşüyorlar. Bana yapılan testte a2'den başlayabileceğimi söylediler. Benimse kafama şu takıldı. B2 düzeyi oyunlar filmler videolar ve oyundaki yabancıları rahatça anlayıp iletişim kurmak için yeterli mi yoksa C1 C2 seviyelerini de alınır mı? Çünkü b2'yi bitirmem bile şu an 9 ay demek. Sizce fazladan 6 ay ve paraya değer mi?
İleride iş hayatında İngilizce'nin yeri olacaksa kesinlikle C1-C2 gerekli. Yeri olmayacaksa B2 düzeyi günlük işlerini halletmen için yeterli.

Mert

80+ Silver
Ülkede C2 İngilizcesi olan sayılı adam vardır. Gelecek meslek/yaşam hedeflerine göre B2/C1 yeterli olur.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
C1 ve C2 akademik seviye. Senin için şart değil. C1'e kadar öğrensen fazlasıyla yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkede C2 İngilizcesi olan sayılı adam vardır. Gelecek meslek/yaşam hedeflerine göre B2/C1 yeterli olur.
Fazlasıyla var.

Top Bottom