Neler Yeni

ingilizce konuşmak için discord kanalı önerisi

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
benim akşamları ingilizce öğrenmek için formda gezerken birinden görmüştüm kanalı büyük kanal ingilizce konuşuyon birileriyle neyse bende trolüm aga ama öğrenmeye de çalışıyorum konuşurken birine tanışma amaçlı where are you from dedim ı am from hindu dedi youtubdan inek kesim açtım ekranı paylaştım herif o an sövmeye başladı bende sövdüm tabi nasıl oldu bilmiyorum ama banlandım kalıcı olarak atıldım kanaldan benzer önerebileceğiniz dc sesli ingilizce sohbet için kanal varmı

Berkarda

80+ Silver
minecraft dc var bende katıldım yabancı buldum seslide hypixel girdik ikimiz ama adam ameliyat olcam dedi gelmedi 6-7 ay arkadaşlığım oldu hastalık ismi zor hatırlamıyorum abd de yaşıyordu :cry: ne diyeyim rip huzur içinde yatsın tanrı rahmet eylesin mi diyeyim allah rahmet eylesin hiç bilmem hristiyan ölünce ne denir ama ateistlere dinsiz rahmet eylemesin denir onu biliyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
benim akşamları ingilizce öğrenmek için formda gezerken birinden görmüştüm kanalı büyük kanal ingilizce konuşuyon birileriyle neyse bende trolüm aga ama öğrenmeye de çalışıyorum konuşurken birine tanışma amaçlı where are you from dedim ı am from hindu dedi youtubdan inek kesim açtım ekranı paylaştım herif o an sövmeye başladı bende sövdüm tabi nasıl oldu bilmiyorum ama banlandım kalıcı olarak atıldım kanaldan benzer önerebileceğiniz dc sesli ingilizce sohbet için kanal varmı
Oyun community sayfalarında gezinin derim sevdiğiniz oyun olursa daha da iyi olur

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
minecraft dc var bende katıldım yabancı buldum seslide hypixel girdik ikimiz ama adam ameliyat olcam dedi gelmedi 6-7 ay arkadaşlığım oldu hastalık ismi zor hatırlamıyorum abd de yaşıyordu :cry: ne diyeyim rip huzur içinde yatsın tanrı rahmet eylesin mi diyeyim allah rahmet eylesin hiç bilmem hristiyan ölünce ne denir ama ateistlere dinsiz rahmet eylemesin denir onu biliyorum
var hocam hristiyanlarda cennet cehennem inancına inanıyor

Berkarda

80+ Silver
sahi bilen varsa aydınlatabilirmi konu açmayım boşuna
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok ben hristiyanlara hem allah hem tanrı rahmet eylesin huzur içinde yatsın diyorum ateist için dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

dikkatli okursanız anlarsınız

Hiç inandırıcı gelmedi birde her amerikan türk'le arkadaş olamıyor maalesef.

niye ya illa dolar kullanıp lüks yaşam ve tanrıya inanmak mı lazım oda insan bende insan
Soykırımlar yüzünden türk'lere güvenmiyorlar birde bizi aşırı kurnaz olarak görüyorlar maalesef bide bizim ülkedeki insanlar amerika ile dalga geçtikleri için amerika'daki insanlar türk'lere pek güvenmiyorlar.

Son düzenleme:
Top Bottom