İngilizce Nasıl Öğrenirim

EnEES4113

80+
Reaksiyon skoru
41
Öncelikle merhaba biraz biliyorum ama azdır oyunları türkçe yamasız oynama gibi veya yabancı biriyle sohbet etme gibi kısacası basit bilsem yeter

Hayatını ingilizce yapmaya bak telefonum izlediğim filmler hep ingilizce bende öğrenmeye çalışıyorum konuştuğun kişilerde yabancı olursa rahatlık sağlıyor şuan ingilicem a2 b1 seviyelerinde ama berbat diyebilirim bana daha fazlası gerek ana dilim gibi değil direkt ana dilim olması lazım

İzlediğin film ve dizileri alt yazılı izle, Türkçe'yi hayatından çıkart. Bir işe yaramıyor zaten. :D Yabancı şarkılar dinlerken bir yandan da sözlerini şarkıyla beraber okumaya çalış, telaffuzunu geliştirir.

İzlediğin film ve dizileri alt yazılı izle, Türkçe'yi hayatından çıkart. Bir işe yaramıyor zaten. :D Yabancı şarkılar dinlerken bir yandan da sözlerini şarkıyla beraber okumaya çalış, telaffuzunu geliştirir.
Hocam Stremio sayesinde Türkçe film izleyemiyorum artık, altyazılı daha çok sarıyor :D.

Hocam Stremio sayesinde Türkçe film izleyemiyorum artık, altyazılı daha çok sarıyor :D.

İlerde alt yazıya da ihtiyacın olmaz. Çok spesifik konular dışında tabii.

Paran varsa yurtdışına git ortam yap yoksa hellotalk uygulamasını indir yabancılarla konus

Geri