Neler Yeni

Yardım İngiltereden Mal Getirme Prosedürü(Aciliyeti Var)

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Beyler dün de söylemiştim laptop getircek bir abim İngiltereden kendi kişisel malıymış gibi çantasına koyup gelicek lakin satıcı fatura yok demiş bu havaalanından geçerken herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
Kendi kişisel malı olarak göstereceği için bence etmez gibime geliyor ama faturasını isterler ise getiremez buraya bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Üstad

80+
Beyler dün de söylemiştim laptop getircek bir abim İngiltereden kendi kişisel malıymış gibi çantasına koyup gelicek lakin satıcı fatura yok demiş bu havaalanından geçerken herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
Kendi kişisel malı olarak göstereceği için bence etmez gibime geliyor ama faturasını isterler ise getiremez buraya bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Yurtdışından gelirken gurbetçiler telefon, tablet, laptop getirebiliyorlar. Sorun olmaz.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Kutusundan çıkarıp getiriniz. Kutu içerisindeyse şüphe çekebilirmiş. Ben öyle biliyorum. Faturaya gerek yoktu herhalde.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışından gelirken gurbetçiler telefon, tablet, laptop getirebiliyorlar. Sorun olmaz.
Anladım hocam telefon meselesi gibi yani cebine koyuyor geçiyor çünkü kendi telefonu kimsenin gelipte fatura soracak hali yok.Eyvallah sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siri cevaplıyor;
Kutusundan çıkarıp getiriniz. Kutu içerisindeyse şüphe çekebilirmiş. Ben öyle biliyorum.
Kutuda falan değil kanka açıcak pcyi windowsu kurucak falan sonra çantasına koyucak öyle kutuda falan olmayacak yani.

Üstad

80+
Anladım hocam telefon meselesi gibi yani cebine koyuyor geçiyor çünkü kendi telefonu kimsenin gelipte fatura soracak hali yok.Eyvallah sağolasın

Kutuda falan değil kanka açıcak pcyi windowsu kurucak falan sonra çantasına koyucak öyle kutuda falan olmayacak yani.
Rica ederim, teşekkür olarak en iyi cevap seçebiliriz :D

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4

O zaman sorun çıkacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,658
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom