tüm kart bilgilerini vermen gerek galiba da anlamadım ne demek istedeğinisoru yukarıda ve gayet açık param yok kartta arkadaşımın ininalı paparası kartı vs yok bana 15 TL atıcak yapılabilir mi bu
Hocam ininal kullanmayın. Papara sanal kart var. Onu kullanıp yükleyin.soru yukarıda ve gayet açık param yok kartta arkadaşımın ininalı paparası kartı vs yok bana 15 TL atıcak yapılabilir mi bu
Hocam sanal kart oluşturun. Sonra kart numaranızı arkadaşınıza atın. O bankamatikten gidip 15 tl yatırsınsoru yukarıda ve gayet açık param yok kartta arkadaşımın ininalı paparası kartı vs yok bana 15 TL atıcak yapılabilir mi bu
soru yukarıda ve gayet açık param yok kartta arkadaşımın ininalı paparası kartı vs yok bana 15 TL atıcak yapılabilir mi bu
bencede papara kullanın ininala migrostan para yatırınca 4 lira eskiliyor ne kadar yatırdıysanızdaHocam ininal kullanmayın. Papara sanal kart var. Onu kullanıp yükleyin.
Atm'den iban ile yüklenebilir sanırımhayır kart yanımda olmadan
Hocam sanal kart oluşturun. Sonra kart numaranızı arkadaşınıza atın. O bankamatikten gidip 15 TL yatırsın
ya da başka arkadaşım eft havale yapıcak ta nası yapılıcak o bilmiyorumAtm'den iban ile yüklenebilir sanırım
Hocam sanal kart kullanın diyorum yapaparayı agt getirmedi bende saldım
Hocam çok para kesilir 15 tl için değmez. Sanal kartı oluşturup arkadaşınıza kart numarasını atın. O da gidip atmden parayı yatırsınya da başka arkadaşım eft havale yapıcak ta nası yapılıcak o bilmiyorum
tamam açtım papara sanal kartHocam sanal kart kullanın diyorum ya
Fiziksel karta gerek yok. Papara uygulamasına giri sanal kart oluşturun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam çok para kesilir 15 TL için değmez. Sanal kartı oluşturup arkadaşınıza kart numarasını atın. O da gidip atmden parayı yatırsın