Neler Yeni

İninal key alacam alamıyorum

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Arkadaşlar 2 tl kesti key alcam alamıyorum nerden yüklerim 2 tl arkadaş flnda yok kullanan ne yapcam nasıl halletcem ya steam cüzdan kodu alcam alamıyorum

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar 2 TL kesti key alcam alamıyorum nerden yüklerim 2 TL arkadaş flnda yok kullanan ne yapcam nasıl halletcem ya steam cüzdan kodu alcam alamıyorum
Banka kartınız yoksa ve bu gibi kartları kullanmak istiyorsanız tosla ve papara gibi kartları tercih et. İninal devri biteli çok oldu, ben garanti kullanıyorum ama cashback ve diğer özellikler için papara kullandığım çok oldu.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banka kartınız yoksa ve bu gibi kartları kullanmak istiyorsanız tosla ve papara gibi kartları tercih et. İninal devri biteli çok oldu, ben garanti kullanıyorum ama cashback ve diğer özellikler için papara kullandığım çok oldu.
Papara kartımı kaybettim ya yolda düşürdüm vardı yatiramiyorum para o yüzden birkerelik ininal kullanym dedm 2 tl yüzünden key alamıyorum

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Papara kartımı kaybettim ya yolda düşürdüm vardı yatiramiyorum para o yüzden birkerelik ininal kullanym dedm 2 TL yüzünden key alamıyorum
Kendim kullandığım bir kart olsa gönderirdim ancak maalesef kullanmıyorum.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim kullandığım bir kart olsa gönderirdim ancak maalesef kullanmıyorum.
Anladım hocam sağolun genede iyiliğiniz için sizce perdigitale miktarı atsam kalan 2 tlyide başka karttan oraya yatırsam olur mu tamamlanmıs olur perdigitalde varmı öyle bir şey biliyormusunuz

Top Bottom