knkm ben ininal kullanmayalı yıllar oldu ininal avantajlı mı ben papara kullanıyorum bir sürü cashback varArkadaşlar talebim onaylanalı 2 iş günü oldu ama hala randevu işleminde diyor ne zaman gelir tahminen ve hesap ne zaman aktif edilir?
Kardeşim Papara dan devam et ininala bulaşma bir şey olacağından değil de gerek yok yani Papara babalar gibi yetiyor zatenknkm ben ininal kullanmayalı yıllar oldu ininal avantajlı mı ben papara kullanıyorum bir sürü cashback var
Paparada çöp hocam. En iyisi Nays. Eskiden paparayı severdim ama artık cashback falan çok yetersiz yani. Vermese daha iyi.Kardeşim Papara dan devam et ininala bulaşma bir şey olacağından değil de gerek yok yani Papara babalar gibi yetiyor zaten
evet benim paparaya geçişimde şöyle oldu ininal kartımın süresi doldu 10tl bakiye verdi ininal sonra gittim yanlıslıkla papara kart aldım sonra paparadan devam ettimKardeşim Papara dan devam et ininala bulaşma bir şey olacağından değil de gerek yok yani Papara babalar gibi yetiyor zaten
en iyisievet benim paparaya geçişimde şöyle oldu ininal kartımın süresi doldu 10tl bakiye verdi ininal sonra gittim yanlıslıkla papara kart aldım sonra paparadan devam ettim
Papara kullanıcı sayısıyla Nays kullanıcı sayısını bir tutman yanlış Nays da o kullanıcı sayısına ulaşsın bakalım verecek mi vermeyecek miPaparada çöp hocam. En iyisi Nays. Eskiden paparayı severdim ama artık cashback falan çok yetersiz yani. Vermese daha iyi.
Bu cümleye yarı yarıya katılıyorum.Papara kullanıcı sayısıyla Nays kullanıcı sayısını bir tutman yanlış Nays da o kullanıcı sayısına ulaşsın bakalım verecek mi vermeyecek mi
Yarı yarıya katılmanı gerektirecek bir durum yok orası bir şirket ve adam şirketinin ayakta kalmasını hizmet vermeye devam edebilmeyi sağlaması lazım dolayısıyla masraflardan kısacak kampanyalara şartlar koyacak 3M kullanıcısı olan bir şirketle 17 milyon kullanıcısı olan şirket aynı değil basit bir hesapla aylık aktif 10 milyon kişi netflix cashback alsa bu 200 Milyon TL yapıyor sadece bir cashbackın bedeli aynı bedel diğer şirkette 60 Milyon yapar dolayısıyla daha fazla kampanya daha fazla miktar yapabilirler.Bu cümleye yarı yarıya katılıyorum.
Şöyle: Cidden de nays kampanyaları kullanıcı arttıkça nerf yemeye başladı. e-ticaret kampanyasında mesela, ilk başlarda %20 idi. Alt limit falan yoktu, üst limiti hatırlamıyorum. Sonra limitler değişmeden Amazon eklendi, ayakta alkışladık. Sonra %15'e, ve %10 a düştü, alt limit 100TL ve üst limit 150 lira oldu. Abonelik indirimlerinden de amazon prime kaldırıldı.
Ama kullanıcı sayısı artsa bile hep rekabet ortamı var. Az önceki örnekler yüzünden papara'ya geçen çok oldu. Yani,
Kullanıcı sayısı ≠ Tüm kampanyaları indirelim nolacak yav .
İş bankası da boş beleş bir şey değil. Kullanıcı sayısı bi kritik seviyeye yaklaşsın basarlar kampanyayı (ki ben öyle yaoacaklarını zannediyorum)
Ve anlık olarak hâlen nays paparadan daha iyi.