Monkey D. Luffy
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Arkadaşlar ininal sanal kartım var 17 yaşındayım hangi atm lerden para yatırabilirim bilginiz var mı
Knk kart kıtlığı yaşıyom steamdan oyun alacam benim olduğum yerlerde steam kodu satılmıyor google play kodları var onları alıp steam koduna çevirmenin yoluda olsa kartla uğraşmamyanılmıyorsam mastercard ise her atm oluyor
carefoursa varsa yakınında papara alKnk kart kıtlığı yaşıyom steamdan oyun alacam benim olduğum yerlerde steam kodu satılmıyor google play kodları var onları alıp steam koduna çevirmenin yoluda olsa kartla uğraşmam
teknosa d&r carrefour şok falan hepsinde papara var papara almak en mantıklsıKnk kart kıtlığı yaşıyom steamdan oyun alacam benim olduğum yerlerde steam kodu satılmıyor google play kodları var onları alıp steam koduna çevirmenin yoluda olsa kartla uğraşmam
carefoursa varsa yakınında papara al
Papara kart kaç tl knk carrefour dışında hepsi var ama şokta bulamadım diğerlerine bakarimteknosa d&r carrefour şok falan hepsinde papara var papara almak en mantıklsı
5 ti en son alınca sanırım uygulamayı yukleyınce parayı gerı verıyordu dıye hatırlıyorum hayla varsaPapara kart kaç tl knk carrefour dışında hepsi var ama şokta bulamadım diğerlerine bakarim
5tlPapara kart kaç tl knk carrefour dışında hepsi var ama şokta bulamadım diğerlerine bakarim
ama hesaba tanımlayınca parayı geri veriyor hesabına ücretsiz oluyorPapara kart kaç tl knk carrefour dışında hepsi var ama şokta bulamadım diğerlerine bakarim