Neler Yeni

Ininal hesap doğrulama

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Bazı arkadaşlar parada cekilmedigini söyledi ama o biraz saçma olur cekilri yüksek ihtimal konusucam müşteri temsilcisiyle. Bide güven damgası olayı var sitelerle ilgili onun hakkında bilginiz varmi bundan sonra hangi kartı kullanmalıyım klavye alacağım sitede güven damgasi olayı yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi kartı kullanmalıyım sonraki işlemler için güven damgası falanda dahil
güven damgası onaysız hesaplara geçerli bir olay 18 yaş altı diye değil yani çok takmanıza gerek yok güven damgasını da resmi siteler diye özetleyebilirim mesela hepsiburada güven damgalıdır
Nays kullanmanızı öneririm ibana para göndermek olsun para yüklemek çekmek harcamak konusunda çok basit 18 yaş altı kişiler de uygulama içerisinde veli onayını yapıp rahatça kullanabilir

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda Çakıroğlu
güven damgası onaysız hesaplara geçerli bir olay 18 yaş altı diye değil yani çok takmanıza gerek yok güven damgasını da resmi siteler diye özetleyebilirim mesela hepsiburada güven damgalıdır
Nays kullanmanızı öneririm ibana para göndermek olsun para yüklemek çekmek harcamak konusunda çok basit 18 yaş altı kişiler de uygulama içerisinde veli onayını yapıp rahatça kullanabilir
İnternet üzerinden aldığım oyunla ilgili şeyler olsun ekipmanlar olsun genelde ailemin haberi olmuyor paramı biriktirip alıyorum ailemin haberi olduğunda almama izin vermiyorlar veli onayı olmadan kullanabileceğim bir kart falan varmı

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
İnternet üzerinden aldığım oyunla ilgili şeyler olsun ekipmanlar olsun genelde ailemin haberi olmuyor paramı biriktirip alıyorum ailemin haberi olduğunda almama izin vermiyorlar veli onayı olmadan kullanabileceğim bir kart falan varmı
veli onayı olmadan hiçbir bankayı kullanamazsın
ayrıca harcamalarını ve yüklediğin parayı ailen göremez bilgin olsun

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda Çakıroğlu
Görebiliyor demişti bi arkadaşım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan için ulugames sitesinden bu klavyeyi almam gerekiyor Trendyol üzerindede satış yapiyor aynı site ama fiyat farkı koyuyordu sanırım, şuan stoklarda yok kendi sitesinde ön ödemeli alınabiliyor suanlik bir kart lazım yani veli onaysız kullanabileceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Utku
Hocam yeni mevzuat çıktı 25 ocakta artık tüm platformlarda(nays,ininal dahil) onaysız bir şekilde para yüklenebiliyor,fakat çekileniyor ve internet harcamalarında kullanılamıyor.Fakat paranızı ininal ve naysta QR kod ile ödeme yaparak bitirebilirsiniz ancak

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda Çakıroğlu
Hocam yeni mevzuat çıktı 25 ocakta artık tüm platformlarda(nays,ininal dahil) onaysız bir şekilde para yüklenebiliyor,fakat çekileniyor ve internet harcamalarında kullanılamıyor.Fakat paranızı ininal ve naysta QR kod ile ödeme yaparak bitirebilirsiniz ancak
o para çekilecek bir şekilde benim haberim yok bildirim gelmedi internettede hiç duymadım parayı yatırdım boş mu kalacak yani konuşucam birazdan müşteri temsilcisiyle, tuzak gibi bir şey bu yaptıkları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,578
Üyeler
166,569
Son üye
ozdemir yusuf
Top Bottom