Neler Yeni

inno3D ICHILL X3 1080Ti Çok sıcak çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
10k etmesinde en az 8k eder. Alan kişi oyun oynamak için almaz zaten. 5000 TL edecek kadar bir arıza göremedim ama bilemiyorum.
Ya kartta hiçbir sıkıntı başta yazdığım gibi msı afterburnerdan ayarlayınca hiçbir sıkıntı yok 2K bir monitörde horizon new dawn oynuyorum 2K ultra ayarlarda 100fps in altına çok nadir düşüyor ama böyle olması canımı sıkıyor

predator

80+ Silver
Ya kartta hiçbir sıkıntı başta yazdığım gibi msı afterburnerdan ayarlayınca hiçbir sıkıntı yok 2K bir monitörde horizon new dawn oynuyorum 2K ultra ayarlarda 100fps in altına çok nadir düşüyor ama böyle olması canımı sıkıyor
Powerlimitin orta noktasını bulmaya çalışın çok bilmiyorsanız 73 75 dereceyi geçmesin yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Powerlimitin orta noktasını bulmaya çalışın çok bilmiyorsanız 73 75 dereceyi geçmesin yeter
80 dereceye kadar hiç bir sıkıntı yok normal çalışıyor temperature limitten sabitlediğim zaman ama kart tdp si normalde 250 w nvidianın sitesinde ama benimki 260-280 gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Undervolt olayı nedir açıklarmısınızz

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Brom yabancısıyım desem 🙂 daha önce denemedim hiç yardımcı olursan
Buyur kardo. Konut göz gezdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Buyur kardo. Konut göz gezdir.
Eve gidince deneyeceğim 900mv falan diyor benimki 1.2 volt falan çekiyor msı afterburnerdaki yazılımla baktığımda 😂

Eve gidince deneyeceğim 900mv falan diyor benimki 1.2 volt falan çekiyor msı afterburnerdaki yazılımla baktığımda 😂
Umarım sorun budur ve düzelir

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Umarım sorun budur ve düzelir
75 derecelere dusecegini düşünüyorum güzelce ayarlarsan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
75 derecelere dusecegini düşünüyorum güzelce ayarlarsan.
Kankam konuyu hortlatayım 😂
Şimdi geldim denedim ancak bana gönderdiğiniz konudaki gibi yaptığım zaman benchmark'ı yapamadım ayarlıyorum dediği şekilde ama testin ortasında pc reset atıyor kendine bende en üst frekansları 2000 mhz e ayarladım en alt ise 1265 MHZ de 700mV üstüne çıkmayacak şekilde şuan maksimum 74 dereceyi gördüm 2K lık testte FPS 110 falan aldım minumun 50.4 maksimum 280.4 score da 2378 olarak çıktı şimdi konunun en sonunu uygulayıp fps arttırmayı deniycem

Şimdi geldim denedim ancak bana gönderdiğiniz konudaki gibi yaptığım zaman benchmark'ı yapamadım ayarlıyorum dediği şekilde ama testin ortasında pc reset atıyor kendine bende en üst frekansları 2000 mhz e ayarladım en alt ise 1265 MHZ de 700mV üstüne çıkmayacak şekilde şuan maksimum 74 dereceyi gördüm 2K lık testte FPS 110 falan aldım minumun 50.4 maksimum 280.4 score da 2378 olarak çıktı şimdi konunun en sonunu uygulayıp fps arttırmayı deniycem
En son birde oyun testine bakarın sonuç değişecekmi

ÖrdekAbi

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba elimde mining den çıkma birtane 1080 ti var İNNO3D İCHİLL X3 modeli kartta şöyle bir sorunum var thermal pad ve thermal macunlarını değiştirdim ancak kart oyun sırasında oyuna girdikten 15 20 dk sonra 84 dereceleri görüyor ve bilgisayar donuyor ve hiçbirşey yapamıyorum reset atmadan düzelmiyor ve her oyuna girişimde yapıyor bunu msı afterburner üzerinden temperature limiti 65 dereceye sabitleyip üsteki power limiti normalde %100 e sabitleyince kart 65 dereceyi geçmiyor ve fanları sürekli olarak full devirde çalıştırıyorum ve hiç bir sorun kalmıyor kapanma,donma vs olmuyor ama oyunlarda kartın sadece %70 civarını kullanabiliyorum afterburnerdan ayarları sıfırlayıncada pover limit %115 temperature limit 84 derece oluyor ve aynı sorun yine başlıyor çok araştırdım ama işe yarar bir bilgi bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Hocam bende 1080ti gaming x kullanıyorum sıcaklıklar bendede 83 84 e çıkıyor ama normal geliyor bende reset atma donma vs olmuyor ben hiç macunda değiştirmedim sizin kartta bir sorun var

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

En son birde oyun testine bakarın sonuç değişecekmi
Oyun oynarken reset atmiyosa sıkıntı yok.
Psu kaç watt

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Oyun oynarken reset atmiyosa sıkıntı yok.
Psu kaç watt
Sorun zaten orada normal kullanırken bir sorun yok ama oyunlarda donup kalıyordu ve reset atmadan düzelmiyordu ama üstte bir arkadaşın dediği gibi undervolt yaptıktan sonra düzeldi maksimum 2036mhz çejirdek hızında 72.73 dereceleri geçmiyor gpu çekirdeği undervolttan önce 1.25 falan çekiyordu şuan 1.02 ila 1.1 volt arası çekiyor sorunun kaynağıda bu gibi ama şuan düzeldi ondan beri hiç bir sıkıntım yok ne görüntüde bozulma nede donma kasma reset vs olmadı

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Sorun zaten orada normal kullanırken bir sorun yok ama oyunlarda donup kalıyordu ve reset atmadan düzelmiyordu ama üstte bir arkadaşın dediği gibi undervolt yaptıktan sonra düzeldi maksimum 2036mhz çejirdek hızında 72.73 dereceleri geçmiyor gpu çekirdeği undervolttan önce 1.25 falan çekiyordu şuan 1.02 ila 1.1 volt arası çekiyor sorunun kaynağıda bu gibi ama şuan düzeldi ondan beri hiç bir sıkıntım yok ne görüntüde bozulma nede donma kasma reset vs olmadı
Undervolt yapmanı ben söyledim zaten 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Top Bottom